Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Web Design
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Webdesigner Gezocht

Opdracht ID: 51595

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 9 sep
Reacties: 7
Locatie: Rotterdam, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 22 sep
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zoeken een dynamische webdesigner die op de hoogte is van de laatste trends en veel creativiteit bevat.
Het gaat echt om websites designen, niet om bouwen. In de toekomst is er een mogelijkheid om meer dan websites te designen, zoals webshops, webapplicaties en mobiele apps.
De tool waarmee een design gemaakt wordt staat niet vast, hoewel wij een voorkeur hebben voor Figma.
Graag zien we een portfolio, zodat we zien dat je weet waar je het over hebt. Dit kan een lijstje zijn van eerder gedesignde projecten, bestanden en linkjes naar concepten, etc.

Is dit iets voor jou? Graag zien we je bericht tegemoet!
Wij zijn zelf een bureau en werken voor het MKB+.

Freelance webdesigners die hebben gereageerd (7)

Rik
Rik
09-09-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Sander
Sander
09-09-2022
4 referenties
Gemiddelde score
10
Marielle
Marielle
12-09-2022
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Sophie
Sophie
12-09-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Marc
Marc
12-09-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Oran
Oran
22-09-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Jeroen
Jeroen
22-09-2022
4 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Webdesign opdrachten voor freelancers

Freelancer Gezocht voor Redesign Website

Geplaatst: 27 sep
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het redesignen van onze website. Het gaat hier niet alleen om het design maar ook om:   Customer Journey SEO SEA Strategie En noem nog maar een paar marketing buzz woorden! Het liefst werk ik nauw samen met een freelancer en werk ik graag met korte en snelle iteraties. Ik hoor graag van jullie.

Redesign Website Slaap Wereld (Magento 2)

Geplaatst: 23 sep
Beste freelancers, Ons bedrijf heeft diverse labels in de slaap wereld. Nu zijn we opzoek naar een update van het design. Ik ben opzoek naar iemand die ervaring heeft met het redesignen van e-commerce websites waarbij de volgende punten belangrijk zijn: fris design, gebruiksvriendelijk, logisch et cetera. Wij zien jullie reacties graag tegemoet. 

Website UI UX Verbeteren

Geplaatst: 12 sep
Beste freelancers, Ben jij bezig met pixels en kleur en kan je net zo lang pielen totdat je denkt: "Ja! Dit is' m?". Dan zou ik zomaar eens naar jou op zoek kunnen zijn. Zelf weet ik hoe ik een website moet maken, althans - de basis -, maar het hele UI/UX gedeelte en inspelen hoe iemand een pagina zou moeten lezen, met aandacht voor detail en contentverdeling, daar ben ik totaal niet…

Webdesigner Gezocht Game Industry

Geplaatst: 26 mei
Beste freelancers, Wij zoeken een webdesigner die ons als game bedrijf kan helpen met het opzetten van diverse websites gericht op de gaming industry. De websites zelf mogen een straks/modern karakter hebben wat vergelijkbaar is met High-End: Tech/Startup bedrijven. De content in de websites zal game en educatief georiënteerd zijn. Wij hebben namelijk een Game Academy en een Game Studio. Vanuit…

UI/UX Design voor Online Tool

Geplaatst: 2 mei
Beste freelancers, Wij zijn een softwarebedrijf en we zoeken hulp bij het opnieuw ontwerpen van een online tool op onze website. Met deze tool kunnen website bezoekers een voorbeeldfactuur downloaden. De gebruiker kan selecteren wat voor voorbeeldfactuur hij zoekt (vakgebied, lettertype, kleuren, etc), de factuur wordt getoond en vervolgens kan de factuur worden gedownload in verschillende formaten.…

Uitbouwen Afas Outsite en Afas Insite

Geplaatst: 25 apr
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelance webdesigner. Wat wij zoeken zijn de grafische maar ook technische skills om hele mooie en functioneel Outsite & Insite pagina's en thema's te maken. Het gaat hier om een structurele samenwerking voor de langere termijn. Interesse? Reageer direct!
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht