Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Fotografie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Sfeerfotograaf Gezocht voor Opkomend Babymerk

Opdracht ID: 48535

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 04-08-2021
Reacties: 7
Locatie: Hoofddorp, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 13-08-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor ons product (milestone krasposters) en de website zijn wij op zoek naar iemand die onze product en sfeerfotografie kan verzorgen. Ons budget ligt rond de €300,-. Daarvoor zoeken wij iemand die:

- De krasposters (voornamelijk Jungle Green) kan vastleggen met 2 of meer modellen, het liefst met baby en op locatie, bijvoorbeeld bij iemand thuis in de woonkamer, babykamer of in een babypark..(+/- 10 foto's)
- Voorbeelden zijn mrstarsky.com en thebirthposter.com.
- Ook foto's van hand aan het krassen of invullen etc.
- Het verhaal in de fotografie kan overbrengen, (genieten en stilstaan bij het moment en daar voor altijd op terugkijken)
- Packshotfoto's kan verzorgen, maar dan met een leuke twist. (+/- 20 foto's)

Het liefst zoek ik iemand waarmee ik op regelmatige basis (eens per kwartaal) kan afspreken om nieuwe foto's te schieten. Een vast fotograaf die ons en het bedrijf begrijpt en met ons meedenkt.

Daarnaast zoeken we iemand die ook een mooi merkfilmpje kan maken, misschien ben jij dat en kan dat gecombineerd worden op dezelfde dag..

Ik sta open voor jouw ideeën, hoor heel graag hoe jij onze posters het beste denkt vast te leggen, wat daarvoor nodig is en welke prijs je in gedachten hebt. Graag voorbeelden van voorgaand werk meesturen met offerte op Hoofdkraan.nl.

 

Freelance fotografen die hebben gereageerd (7)

Ingrid
Ingrid
04-08-2021
3 referenties
Gemiddelde score
10
Wiedjai
Wiedjai
04-08-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.6
Andre
Andre
04-08-2021
6 referenties
Gemiddelde score
9.9
Anouska
Anouska
04-08-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Daniël Martinus
Daniël Martinus
04-08-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Martijn
Martijn
04-08-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Murk
Murk
04-08-2021
42 referenties
Gemiddelde score
9.7
Toon meer reacties

Freelance fotografie opdrachten

Fotograaf in Regio Heerhugowaard

Geplaatst: 14 mrt
Beste freelancers, Wij zijn een poedercoater bedrijf in Heerhugowaard en wij zijn op zoek naar een fotograaf die foto's voor ons wilt maken. Tijdens events, van medewerkers en eventueel van projecten (gevels) die wij hebben voorzien van poedercoating. Interesse? Reageer direct!

Trouwfotograaf in Eindhoven

Geplaatst: 16 mrt
Beste freelancers, Mijn vriend en ik gaan binnenkort trouwen (26-05-23) en wij zijn opzoek naar een fotograaf. Het zou gaan om 2-3 uur maximaal. Ik hoor graag van jullie!  

Fotograaf gezocht voor Advies camera gebruik

Geplaatst: 26 mrt
Beste freelancers, Voor onze onderneming (carwash) zijn wij op zoek naar een fotograaf die ervaring heeft met photoshop. Wij hebben een fotostudio gebouwd en zouden advies willen over de camera, lichten rondom en een filter maken om de bijgevoegde foto resultaten te behalen. De opdracht is eenmalig en helpt ons om de bouw van onze studio verder af te ronden.  

Jubileum Fotograferen in Amersfoort

Geplaatst: 6 mrt
Beste freelancers, We gaan een jubileum feest houden op 26 augustus in Amersfoort. We zoeken een fotograaf die tussen 15:30 en 17:00 verschillende foto's kan maken tussendoor van vrienden, familie en een groepsfoto. We hebben geen fotocamera dus graag zelf voorzien. Een beginnende fotograaf of hobby fotograaf geniet onze voorkeur.  Bij interesse horen we graag van je.

Freelance Fotograaf Gezocht in Rotterdam

Geplaatst: 6 mrt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een fotograaf voor donderdag 9 maart tussen 16 en 19 uur op locatie (bijeenkomst hartje Rotterdam). Fotograferen van circa 20 man/vrouw tijdens het volgens van een webshop en de pauze. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Fotograaf voor Bruiloft (Last Minute)

Geplaatst: 13 mrt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een fotograaf voor onze bruiloft foto's a.s. woensdag 15-03-2023. Budget te bepalen in overleg. Onze fotograaf heeft last minute gecanceld, we zoeken iemand die dit kan opvangen.  Bij interesse hoor ik graag van je.

Fotograaf voor Gala 2024

Geplaatst: 16 mrt
Beste freelancers, Mijn dispuut in Amsterdam zal in november 2024 een groot gala houden. De locatie in n.t.b. Op dit moment zijn wij een begroting aan het opstellen en zoeken wij een fotograaf voor een maatschappelijke prijs. Heb jij nou een goed aanbod? Reageer dan op deze advertentie!
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht