Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Daniël

Daniël van Veelen
Over Daniël

Tegenwoordig worden alle smartphones en andere apparaten uitgerust met een prima camera, waardoor het maken van goede foto’s of video’s een stuk toegankelijker is geworden. Voordat ik aan mijn studie begon had ik dan ook enige gezonde twijfel of ik het fotografie vak wel lang genoeg interessant zou vinden. Want foto’s maken kan toch eigenlijk iedereen? Wat maakt mij als beeldmaker dan nog onderscheidend? 

Deze twijfel is ondertussen omgezet in een flinke dosis ambitie en gedrevenheid om het beste uit mijzelf en de fotografie te halen om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Tijdens mijn studie heb ik enorm veel vakinhoudelijke kennis opgedaan en ben ik intensief begeleid door inspirerende professionals. Vanaf het eerste jaar ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf als freelance fotograaf en beeldmaker, waardoor ik deze kennis gelijk kon toepassen in de praktijk. Als professional voeg ik waarde toe door het adviseren...

Rotterdam

 

Portfolio

Leefstijl Centrum Rotterdam
Loading.

Jong Present Nederland
Loading.

Rikkoert Juweliers
Loading.

 

Vraag Daniël direct om offerte


Stuur een bericht