Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. WordPress
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Programmeur Gezocht voor Maatwerk Wordpress Site

Opdracht ID: 47707

Budget: > € 80 p.u.
Geplaatst: 14-05-2021
Reacties: 9
Locatie: Utrecht, Utrecht
Laatst gewijzigd: 19-05-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zoeken een programmeur voor een nieuw op te zetten platform, volledig web-based, dus geen native talen maar wel een zeer complex systeem.

Heb je ervaring met zowel front als backend, werk je veel met databases, complexe implementaties en diverse zeer uitgebreide plugins? Ben jij echt die code gek die 24/7 bezig is met ontwikkeling maar heb jij ook de visie en beheers jij de communicatieve skills om dit te delen met een team en organisatie? Werk je mega nauwkeurig en geloof je in efficiëntie door een schone code? Dan zoeken wij jou (heel cliché)!

Wij ontwikkelen niks middels templates of bestaande stramienen dus je moet het echt leuk vinden om unieke concepten en designs tot leven te brengen.

Ben je op korte termijn beschikbaar en ben je dit weekend (flexibel) en as. dinsdag (18 mei) tussen 12-14 uur tijd voor eerste kennismakingen? Reageer dan direct

Wordpress freelancers die hebben gereageerd (9)

Jos
Jos
14-05-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Norman
Norman
14-05-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Bob
Bob
14-05-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Jeroen
Jeroen
14-05-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Marek
Marek
14-05-2021
3 referenties
Gemiddelde score
9.8
Boudewijn
Boudewijn
14-05-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Gino
Gino
17-05-2021
25 referenties
Gemiddelde score
9.8
Romano
Romano
18-05-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Marielle
Marielle
19-05-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Toon meer reacties

Freelance Wordpress opdrachten

Wordpress tekstschrijver met SEO kennis

Geplaatst: 29 feb
Beste freelancers, Voor het aanvullen van pagina's op onze website zijn we opzoek naar een ervaren tekstschrijver met kennis van SEO. Het betreft pagina's in de wereld van ICT. Wij zijn op zoek naar iemand die hier dan ook affiniteit mee heeft. Voor SEO optimalisaties maken we gebruik van een plug-in.

Mijn website lekker upgraden naar een pittige uitstraling!

Geplaatst: 2 feb
Hi hi webdevelopers, Hierbij plaats ik graag een opdracht, omdat ik mij aan het oriënteren ben naar een juiste partner voor het upgraden van mijn website. Ik heb de website zo'n twee jaar geleden zelf met handen en voeten in elkaar gezet :-) Maar bij groei, hoort ook een verbeterde website met eenheid van uitstraling. Wat ik graag zou willen bereiken met mijn website: - Indien mogelijk mijn…

WordPress cookiewetgeving

Geplaatst: 28 feb
Beste freelancers, Wie kan mij helpen met het voldoen aan de nieuwe cookiewetgeving die start vanaf 1 maart 2024? Ik heb een WordPress website voor mijn fysiopraktijk en zou graag een gratis plugin willen gebruiken die aan de wetgeving voldoet.  

Website bouwer

Geplaatst: 21 feb
Hallo, Ben jij een getalenteerde en creatieve webdesigner met passie? Dan ben ik op zoek naar jou om voor mijn bedrijf een unieke online aanwezigheid te maken die mijn visie en diensten weerspiegelt. Niet enorm uitgebreid, maar wel eentje met een sterke profilering en impact. Een website die ik, na oplevering, zelf op eenvoudige wijze kan onderhouden. De website moet  mijn (coaching)diensten…

Wordpress thema van Layerdrops installeren

Geplaatst: 26 feb
Beste freelancers, Via Themeforest heb ik een Wordpress thema gekocht van Layerdrops. De installatie is niet volledig gelukt en ik heb onvoldoende kennis van Wordpress om de oorzaak te kunnen achterhalen. Daarom zoek ik iemand die het thema kan installeren en de website gebruiksklaar kan maken.  

Webdesigner presentatie pre-productie musical

Geplaatst: 19 feb
Beste freelancers, We zijn een startup die voor de presentatie van de pre-productie van een nieuwe musicalconcept een online portal nodig hebben. Deze online portal zal dus niet regulier ‘live’ gaan, maar alleen online d.m.v. een interne wachtwoord toegankelijk zijn voor de beoogde B2B bezoekers die wij zullen gaan benaderen voor dit project. Wij zijn om zoek naar een webdesigner die met…

Cloudflare voor WordPress/WooCommerce

Geplaatst: 22 feb
Beste freelancers, Voor een WordPress/WooCommerce website moet Cloudflare worden ingeteld op zeer korte termijn. Wie heeft daar tijd voor en ervaring in? Welke gegevens heb je nodig en hoeveel tijd gaat het kosten?  
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht