Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Grafisch Ontwerp
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Ontwerper, Wordpress Website Bouwer

Opdracht ID: 47158

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 26-03-2021
Reacties: 9
Locatie: Vinkeveen, Utrecht
Laatst gewijzigd: 29-03-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Zelf ben ik freelance ontwerper en bouw ik websites in Wordpress Divi en Elementor. Omdat het steeds drukker wordt, ben ik op zoek naar een freelancer die mij kan helpen met verschillende werkzaamheden.

De werkzaamheden worden uitgevoerd met Creative Suite (Photoshop, Illustrator en Indesign). Belangrijk is dus dat je deze goed beheert. Werkzaamheden zullen onder andere zijn:
  • Opmaken van posters
  • Ontwerpen van huisstijlen en ook soms het uitwerken ervan
  • Opmaken van ebooks en werkboeken
  • Vrijstaand maken van objecten en het maken van social media posts

Andere werkzaamheden zijn het bouwen van websites in Wordpress Divi of Elementor.  Photoshop bestanden worden dan aangeleverd en deze mogen dan online gemaakt worden.

Voor mij is het belangrijk dat de klant tevreden is met het resultaat. Ik denk altijd mee vanuit de behoefte van de klant en dat we samen een fantastisch resultaat neerzetten waar we allemaal tevreden mee zijn.
Ik zoek naar iemand die makkelijk en vriendelijk communiceert en meedenkt. Klanten zijn voornamelijk vrouwelijke ondernemers, maar ook wel eens grotere bedrijven. Een feeling met beiden zou fijn zijn, maar hoeft niet.

Heb je interesse? Kun je me dan jouw portfolio laten zien, jouw website en jouw uurprijs laten weten?
Ik hoor graag van je.

Grafisch ontwerp freelancers die hebben gereageerd (9)

Marc
Marc
26-03-2021
3 referenties
Gemiddelde score
9.5
Liliya
Liliya
26-03-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Sander
Sander
26-03-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Robert
Robert
26-03-2021
28 referenties
Gemiddelde score
9.9
Larissa
Larissa
26-03-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Ilze
Ilze
26-03-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.6
Amy
Amy
26-03-2021
6 referenties
Gemiddelde score
10
Edith
Edith
26-03-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Jeroen
Jeroen
26-03-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Freelance grafisch ontwerp opdrachten

Grafisch Ontwerper

Geplaatst: 29 feb
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een Grafisch Ontwerper Op afstand - ZZP – in overleg Wie zijn wij? - ** arbeidspsychologen - Breed bureau voor o.a. assessments, psychologisch testen, recruitment en HR-advies. - Opgericht 1999 en gevestigd in Amsterdam-Sloterdijk. - Circa 15 medewerkers, overwegend psychologen, recruiters en HR-consultants. - Circa 175 klanten door het hele land (en…

Design voor borden

Geplaatst: 18 jan
Budget:400 euro Bord (100x50cm) Wit achtergrond, met custom letters. Het moet er heel luxe uitzien. Vloersticker (100x50cm) Wij willen hier onze kwaliteit laten zien. Dit doen wij met licenties en laten we de eiwitten gehalte zien. 

Grafisch Ontwerper voor glossy magazine!

Geplaatst: 22 jan
Grafisch Ontwerper voor glossy magazine! Ben jij een jonge en getalenteerde grafisch ontwerper? Wil je deel uitmaken van ons team, voor hét glossy uitvaartmagazine dat taboes doorbreekt? Dan zoeken wij jou! Functieomschrijving: Ontwerpen van visueel aantrekkelijke lay-outs, rekening houdend met onze eigen unieke huisstijl. Creëren van grafische elementen die passen bij de inhoud van het…

Grafisch vormgever voor een GRAND OPENING!

Geplaatst: 26 jan
Ik zoek een grafisch vormgever voor het samenstellen van een design. Het betreft een digitale flyer waarbij de grand opening van onze koffie bar omschreven wordt. Het is een koffie bar in combinatie met muziek middels een vinyl shop. Er dient gewerkt te worden met bepaalde kleurcodes. Het design willen we als uitnodiging gebruiken op oa social media.

Bakwagen belettering

Geplaatst: 27 jan
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een simpel, modern bestickering voor onze bakwagen kan maken.

Vormgever voor boekje over beatband uit jaren 60 gezocht!

Geplaatst: 24-10-2023
Hoi lieve vormgever! Ik ben op zoek naar iemand die de vormgeving van een boekje kan maken. Het boekje gaat over een band uit de jaren 60. Mijn vader is hiervan de bassist. De band is invloedrijk geweest in de regio en er zijn veel leuke anecdotes te vertellen. Het boekje zal een formaat van A4 hebben en met name bestaan uit foto's, krantenknipsels en kleine stukjes tekst. Aantal pagina's…

Op zoek naar een creatieve allround-designer

Geplaatst: 13-10-2023
Hey daar, allround-designer! Wij zijn op zoek naar een designer met de volgende kwalificaties: - Snelle levering van producten - Ervaring met sign (must) - Mocht je DTP ervaring hebben, dat is dit een enorm pluspunt (niet verplicht) - In je skillset zit onder andere, Adobe Photoshop, Indesign, CorelDRAW - Uitstekende communicatie (het liefst vloeiend Nederlands) - Ruimtelijk inzicht bevatten - Zelf…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht