Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. DTP
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance DTPer voor Projecten in de Meubelbranche

Opdracht ID: 47676

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 11-05-2021
Reacties: 10
Locatie: Culemborg, Gelderland
Laatst gewijzigd: 20-05-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn actief als projectinrichter in midden-Nederland en ontwerpen werkomgevingen voor onderwijs, zorg en overheidsinstellingen, produceren en leveren projectmeubilair en onderhouden deze.
Wij schrijven in op Europese Aanbestedingen en onderhandse offerteaanvragen tenders en de projectstudio maakt onze aanbieding, waaronder tekstdocumenten, productboeken en projectcases, op in Indesign.
Ook is het aanpassen van beelden op kleur of materiaal in Photoshop is onderdeel van het takenpakket en wordt in een enkel geval -buiten de standaard template- een ontwerp gemaakt voor banners, posters, gebruikshandleidingen en infographics van bijvoorbeeld workflows.

Hiervoor zoeken wij freelance hulp, die ons projectmatig kunnen ondersteunen. Tijdens (school)vakantie periodes is eventuele aanwezigheid op onze hoofdvestiging in Culemborg gewenst, afhankelijk van het project en het projectteam.

Ben je geïnteresseerd, heb je affiniteit met de meubelbranche en woon je op circa 30 minuten reistijd vanaf Culemborg, dan ontvangen wij graag een offerte met uurtarief, referenties en een indicatie van je beschikbaarheid de komende 4 maanden via Hoofdkraan.nl.
 

Freelance DTP-ers die hebben gereageerd (10)

Mathijn
Mathijn
12-05-2021
27 referenties
Gemiddelde score
9.8
Nathalie
Nathalie
11-05-2021
6 referenties
Gemiddelde score
9.7
Ara
Ara
11-05-2021
13 referenties
Gemiddelde score
9.9
Robert
Robert
11-05-2021
28 referenties
Gemiddelde score
9.9
Michel
Michel
11-05-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Sander
Sander
11-05-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Hans
Hans
11-05-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.9
Ivanka
Ivanka
11-05-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Jerom
Jerom
11-05-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Ramon
Ramon
12-05-2021
19 referenties
Gemiddelde score
9.6
Toon meer reacties

DTP opdrachten voor freelancers

Drukbestand maken voor drukker

Geplaatst: 22 mrt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand om 1 drukbestand te maken voor een transparante, rechthoekige sticker op rol. Uiteraard dient er rekening te worden gehouden met o.a. witkleur, contouren etc. Specificaties worden aangeleverd.

DTP'er gezocht

Geplaatst: 05-08-2023
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een dtp'er/vormgever die mijn boek van 80 bladzijdes kan namaken van een PDF (drukbestand) en waar correcties in verwerkt moeten worden. Het boek is geredigeerd en de tekst kan gekopieerd en geplakt worden, maar ik heb niet de juiste programma's en expertise hiervoor. Bestanden zet ik niet online. Pas als we oveerkomen stuur ik wat nodig is. De opdracht…

DTPer (starter, junior)

Geplaatst: 29 feb
Beste freelancer, Het Aziatisch fastfood zoekt per direct een DTPer, (evt. met een grafisch design achtergrond). Taakomschrijving: In 1ste instantie gaat het om het verzorgen van promotie materialen zoals menufolders, raamstickers, flyers, posters etc. voor de filialen. (Het betreft voornamelijke bestaande ontwerpen, met evt aanpassingen) Vaak is het kopiëren en plakken van de huidige huisstijl.…

Ontwerp en opmaken informatieboekje

Geplaatst: 22 feb
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die ons kan helpen met het ontwerpen en de opmaak van een informatieboekje van 6 tot 8 pagina's in A4 (of kleiner indien mogelijk). Uitgaand van een vrolijk en simpel design met een rustig font dat makkelijk leest. Less is more. Uiteindelijk format moet geschikt zijn voor drukwerk maar ook als PDF. Logo's, tekst en eventueel aanvullend, vrij te gebruiken…

DTP werkzaamheden gezocht

Geplaatst: 15 feb
Beste freelancers, Op zoek naar een freelancer die DTP werkzaamheden kan uitvoeren. Gaat over de opmaak van brochure's & posters, zowel het opmaken van nieuwe brochures als het veranderen van brochures (bijv. van oude naar nieuwe huisstijl). Brede variatie aan onderwerpen. 

DTP'er

Geplaatst: 8 feb
Beste freelancers, Eenvoudige opmaak van div Naambordjes bij deuren , Buitenbord met gegevens van bedrijf met namen van Huurders DTP'er gevestigd in Bussum of directe omgeving , persoonlijk contact belangrijk.  

Vernieuwen brochure

Geplaatst: 11 jan
Hi freelancer, Wij willen graag onze huidige brochure vernieuwen. Qua vormgeving en kleuren mag de brochure in grote lijnen hetzelfde blijven. Het beeldmateriaal kunnen wij zelf aanleveren, hier mag ook een suggestie voor worden gedaan. De omslag willen we wel helemaal vernieuwen. De teksten leveren wij sowieso aan. De brochure bestaat uit 16 tot 20 pagina's. Heb je interesse om onze brochure…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht