Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Hans

Hans Adema
Over Hans

Klanten beoordelen mij met een 4,7 op Trustpilot op basis van meer dan 35 reviews! https://nl.trustpilot.com/review/apear.nl

Een Bachelor in Innovatie-management, 10 jaar grafische ervaring én een creatieve mindset maken van mij een gedurfde ondernemer. Door middel van een creatieve en enthousiaste blik op de wereld kreeg ik op jonge leeftijd al de bijnaam Hans Anders. Hoewel er veel jaren zijn gepasseerd geldt dit niet voor de aard van het beestje. Tot de dag van vandaag kom ik  steeds met creatieve invalshoeken voor webdesign, marketingcampagnes, vormgeving én woordspelingen.

Mijn passie voor creativiteit en drive voor ondernemerschap hebben mij in Oktober 2019 doen besluiten mijn eigen bedrijf te beginnen genaamd aPear. Zoals de naam al doet vermoeden is mijn dienstverlening volledig gericht op het laten verschijnen/opvallen van bedrijven. Webdesign, branding, vormgeving en marketing. 

 

Portfolio

Website Westland Security
Loading.

Brochure vormgeving
Loading.

Website & Huisstijl Compodis
Loading.

Nieuwe website Bureau Verkeersregelaar
Loading.

Nieuwe brochure Connecting People
Loading.

aPear website
Loading.

 

Vraag Hans direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3

 

Stuur een bericht