Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Film & Video

Freelance Cameraman Gezocht voor Lifestyle Merk

Opdracht ID: 48661

Budget: > € 2000
Geplaatst: 24-08-2021
Reacties: 9
Utrecht, Utrecht
Laatst gewijzigd: 01-09-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers,

We zoeken een camera man/vrouw die ons kan helpen met het opnemen van korte sfeer/beleving filmpjes voor een lifestyle merk. Heb je ervaring met het maken van films en clips voor lifestyle merken, ben je gewend om te werken met modellen, het je oog voor detail en gelikte filmpjes die mee kunnen doen met de -communicatie niveau - toonaangevende merken? We willen voor de eerste productie 20 filmpjes ontwikkelen van 90 seconde. We hebben een voorbeeld ter referentie. Door drukte moeten wij ons team uitbreiden om de vraag te kunnen beantwoorden en vandaar deze oproep.

Jij bent verantwoordelijk voor het volgende:
  • (Script)
  • Filmen
  • Editen
  • Kleuren

Het project zal gaan spelen tussen 5-20 september, opnames zijn in Nederland en het is voor een seizoens gerelateerd merk.

Wij kijken uit naar jouw reactie via Hoofdkraan.nl.

Videografen die hebben gereageerd (9)

Alex
Alex
24-08-2021
7 referenties
Gemiddelde score
10
Quinten
Quinten
24-08-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Steven
Steven
24-08-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Anouska
Anouska
24-08-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Marc
Marc
24-08-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Wiedjai
Wiedjai
24-08-2021
6 referenties
Gemiddelde score
9.6
Rikash
Rikash
24-08-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Ilia
Ilia
24-08-2021
1 referenties
Gemiddelde score
9.5
Tomas
Tomas
24-08-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Toon meer reacties

Freelance video en filmopdrachten

Bewerken van 2 Schermopnames tot 2 Goede Video's
Geplaatst: 27 jan
Beste freelancers, Ik zoek iemand die voor vrijdag twee video's kan monteren. Heb 2 schermopnames van een team-meeting, welke netjes in elkaar gezet moet worden met de leukste momenten. De twee meetings bevatten diverse vlakken met een persoon in beeld die een duim opsteekt, een hartje maakt, goed lacht en zwaait. De 'loze' momenten moeten er tussenuit en 1 persoon moet uit beeld. Beide…

Cameraman/vrouw Gezocht (Logistiek Bedrijf, Onderwijsdoelen)
Geplaatst: 26 jan
Beste freelancers, Wij zijn een aanbieder van opleidingen en trainingen voor de (proces)techniek en logistiek. Ik zoek een cameraman/vrouw voor 1 dag voor opnames bij een logistiek bedrijf voor onderwijsdoelen. Kunt u mij uit de brand helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.

Videograaf voor E-commerce Organisatie Gezocht
Geplaatst: 7 jan
Beste freelancers, Voor een snel groeiend internationaal e-commerce organisatie zijn we momenteel op zoek naar een gedreven videograaf / editor. Je neemt regelmatig verschillende blog- en instructievideo's met ons op, edit deze video's (huisstijl, InLinks, trailer) en upload ze in het YouTube kanaal en op de website.  Sommige van de video's worden op kantoor in Amsterdam opgenomen,…

Filmmaker Gezocht voor Erotische Productie
Geplaatst: 6 jan
Beste freelancers, Ik zoek een filmmaker voor creatieve en vernieuwende producties voor mijn bedrijf. Het gaat om erotische content. Mijn doel is om er veel creativiteit, vernieuwing in te brengen. Mocht je interesse hebben stuur mij een bericht en dan plannen we een videocall in waar we alles bespreken ook uiteraard de vergoeding. Nabewerking en montage van beelden is vereist. Ik zie graag een reactie…

Offerte voor Videograaf Bruiloft (30 april 2022)
Geplaatst: 17-12-2021
Beste freelancer, Voor ons huwelijk op 30 april 2022 zijn wij op zoek naar een videograaf die ons die dag kan helpen met al het videowerk. De dag begint bij de kerkdienst in Amsterdam om 11:30 en eindigt met het feest in Poeldijk 's avonds. Zou je ons hier een offerte voor kunnen geven via Hoofdkraan.nl? Alvast bedankt!

Video's (Op)maken voor Stands op Beurzen (Utrecht)
Geplaatst: 15-12-2021
Beste freelancers, Wij zijn een standbouwbedrijf in de omgeving Utrecht en wij zijn op zoek naar een freelancer die voor onze projecten video's kan (op)maken die op ledwalls gedraaid gaan worden op beurzen en congressen.  Daarnaast hebben wij voor deze projecten ook regelmatig werk voor een DTP'er met eventueel ervaring in standbouw ontwerpen. Ideaal zou iemand zijn die…

Bedrijfsfilmpje Laten Maken (Consult aan Huis)
Geplaatst: 08-12-2021
Beste freelancers, Voor ons bedrijf zijn wij op zoek naar iemand die een filmpje kan maken van een consult aan huis. Wij verkopen op maat gemaakte steunzolen en komen bij de mensen thuis om deze aan te meten. Filmpje mag max 45 seconden duren. Bij voorkeur een combinatie van foto en video. We zien graag een offerte via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Toon meer