Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Marc

Marc Albert

Marc Albert Multimedia

Locatie: Huizen
|
Actief sinds: 17-02-2018
|
Uurtarief: € 90
|
Profiel bekeken: 211 keer
|
KvK-nummer: 70911754 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Marc Albert Multimedia

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

CREATIVE DIRECTOR / VIDEO DIRECTOR / PHOTOGRAPHER / CINEMATOGRAPHER

Na een carriere als Art Director voor reclame bureau BBDO, heb ik de wereld rondgereisd als model en met fashion icons zoals Yohji Yamamoto, Christian Dior, Gucci and Paul Smith kunnen samenwerken.
Sinds 2000 ben ik als fotograaf professioneel werkzaam geweest in Tokyo, Japan voor oa Harpers Bazaar, Nike, American Eagle, Benetton/Sisley en Disney-Japan, en heb ik de A-list celebrities Beyonce Knowles, Jennifer Lopez, Ne-Yo and Avril Lavigne one-on-one voor m'n lenzen gehad.

Ook actief als video-regisseur, met een 7 minuten lange music video voor de legendarische UK acid-jazz pioneers ‘INCOGNITO’ met de critically acclaimed song “Hands Up” en Instagram video campagnes voor merken zoals American Eagle, Benetton/Sisley en Panasonic. De “edgy” short fashion-films ‘Impact’, ‘Transit’ and ‘Lost’ tonen een meer artistieke kant aan, indien nodig.

Wat U krijgt ?
Internationale werkervaring, stijl, en een ‘high-energy’ job approach, voor klanten die een "thinking-out-of-the-box" approach nodig hebben voor hun reclame, campagnes, en/of persoonlijk gebruik.

Nu terug op Nederlandse bodem, dus aarzel niet om contact met mij op te nemen als je nog vragen hebt over mijn ervaring of tarieven.

Portfolio

20160724_Hjalte_2880_Fin_5.jpg

16_JackieA_6613_Fin_4.jpg

Dakota_5cr_9630_Fin1.jpg

Rie_0673_Fin1.jpg

MM_0681_Fin4.jpg

Uitgevoerde opdrachten

Ondertiteling Toevoegen aan Engelse Presentatie
Beste freelancers,    Onlangs hebben wij een evenement gehad met een leuke, interessante Australische gastspreker. Zijn presentatie hebben wij opgenomen. Omdat hij de presentatie, uiteraard, in het Engels heeft gegeven, zoeken wij iemand die voor ons de ondertiteling eronder wil monteren.    Eisen:  * Perfecte beheersing van…
Hoofddorp 11 apr

Vraag Marc direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden