Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Ilia

Ilia ten Böhmer

Wij brengen verhalen in beeld.

Locatie: Utrecht
|
Actief sinds: 13-01-2018
|
Uurtarief: € 0
|
Profiel bekeken: 14 keer
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Wonderlust // Creative Agency

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Wonderlust staat voor een netwerk van jonge, gedreven filmprofessionals. Wij maken (korte) films, commercials, bedrijfsfilms, web-series, videoclips, documentaires, sfeerfilms, animaties, infomercials en registraties. Emotie overbrengen is ons vak. Dit gebruiken wij om het doel van de opdrachtgever op een zo krachtig mogelijke manier te bereiken. Wij streven ernaar om altijd en overal een hoogwaardig, uniek en krachtig resultaat neer te zetten.

Oprichter & creatief directeur Ilia ten Böhmer (Nijmegen, 1994) is een Nederlands audiovisueel ontwerper werkzaam als scenario schrijver, regisseur en editor. Hij studeerde (met honours) af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht als schrijver/regisseur van fictie films in 2016. Zijn afstudeerfilm was de science fiction film: ‘The I in Me‘. Op dit moment is hij bezig aan de nieuwe korte film 'In de Zomer' die op het Nederlands Film Festival 2018 in première zal gaan.

Vraag Ilia direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden