Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Ilia

Ilia ten Böhmer

Wij brengen verhalen in beeld.

Locatie: Utrecht
|
Actief sinds: 13-01-2018
|
Uurtarief: € 40
|
Profiel bekeken: 298 keer
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Wonderlust Creatives

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Wonderlust staat voor een netwerk van jonge, gedreven filmprofessionals. Wij maken (korte) films, commercials, bedrijfsfilms, web-series, videoclips, documentaires, sfeerfilms, animaties, infomercials en registraties. Emotie overbrengen is ons vak. Dit gebruiken wij om het doel van de opdrachtgever op een zo krachtig mogelijke manier te bereiken. Wij streven ernaar om altijd en overal een hoogwaardig, uniek en krachtig resultaat neer te zetten.

Oprichter & creatief directeur Ilia ten Böhmer (Nijmegen, 1994) is een Nederlands audiovisueel ontwerper werkzaam als scenario schrijver, regisseur en editor. Hij studeerde (met honours) af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht als schrijver/regisseur van fictie films in 2016. Zijn afstudeerfilm was de science fiction film: ‘The I in Me‘. Op dit moment is hij bezig aan de nieuwe korte film 'In de Zomer' die op het Nederlands Film Festival 2018 in première zal gaan.

Uitgevoerde opdrachten

Expert in Video voor Bedrijfsfilm
Beste freelancer,    Ons bedrijf wilt meer aan de slag met videocontent. Daarvoor willen we om te beginnen eens een 'medewerker aan het woord' video maken. Een korte (niét suffe) video waarbij drie medewerkers zich voorstellen, met wat achter de schermen shots.    Wij beschikken over apparatuur om een kwalitatief…
Amersfoort 31 okt
Social Content Creator (Film en Beeld)
Beste freelancers,    Oei, ik groei! is al 25 jaar het best verkochte babyboek in Nederland, België en Duitsland.  Voor social media zijn we op zoek naar iemand die, zo zelfstandig mogelijk, korte filmpjes rondom dit boek kan maken in verschillende talen.    Het gaat niet om uitgebreide promo-video’s maar om…
Arnhem 25 sep

Vraag Ilia direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden