Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Animatie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Animator Gezocht voor Online BreakfastShow

Opdracht ID: 48271

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 08-07-2021
Reacties: 8
Locatie: Breda, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 15-07-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij maken een online programma, een soort goodmorning breakfast show, en hebben inmiddels meerdere aflevering internationaal afgerond. Voor onze organisatie zoeken wij een professionele en creatieve animator die ons kan helpen met het maken van meerdere animaties. 

Het betreft in totaal 18 filmpjes die allemaal ca. 1 minuut zullen duren. De filmpjes dienen te bestaan uit 2 figuren; de hoofdpersonen van ons bedrijf bestaande uit een man en vrouw, zij begeven zich in verschillende wereldsteden en dit dient terug te komen in de animatie. De animatie toont een situatie van onze afleveringen.

Wij zijn een creatief bedrijf, we weten zeer goed wat we willen, een storyboard regelen we dan ook zelf en ook het inspreken van de film wordt door ons geregeld. We zoeken dus freelancer die hier vol passie en enthousiasme mee aan de slag gaat maar ons wel de ruimte geeft om onze eigen ideeën in te brengen. Wij nodigen ook jong talent uit om te reageren op deze oproep. 

Bij een goede samenwerking volgt er meer werk!
Ben jij de animator die ons kan helpen; nu en in de toekomst? Reageer dan nu via Hoofdkraan.nl

Freelance animators die hebben gereageerd (8)

Harmen
Harmen
08-07-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Martijn
Martijn
08-07-2021
6 referenties
Gemiddelde score
10
Wouter
Wouter
08-07-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.3
Erik
Erik
08-07-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Dennis
Dennis
08-07-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Richard
Richard
08-07-2021
5 referenties
Gemiddelde score
10
Kai
Kai
08-07-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Donald
Donald
08-07-2021
29 referenties
Gemiddelde score
9.7
Toon meer reacties

Freelance animatiefilm opdrachten

Animated Explainer video - Software platform

Geplaatst: 5 sep
Hi, We are searching for someone who can create an awesome 2d productvideo about our cloud-based software. Specifications: - 60 seconds product video - Voice-over in English, German and Dutch - The script contains 7 stories/shots Please feel free to contact us for more information.

Uitleg animaties met voice-over

Geplaatst: 15 jul
Goedemiddag, Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons uitleg animaties met voice-over kunnen maken. Onze huidige animaties zijn verouderd en we zouden ze graag een upgrade willen geven . Het gaat in totaal om 6 animaties; 1 animatie duurt ongeveer 20 seconden. Het script staat al en hoeft dus niet meer geschreven te worden. Mogelijk zullen er enkele aanpassingen worden doorgevoerd in het script.…

Animatie Maker Gezocht voor Promo/product Filmpje

Geplaatst: 6 jul
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een getalenteerde animatie maker om een promo filmpje te maken. Het filmpje zal zich richten op de expertise in gevelreiniging, het verwijderen van cementsluier en andere diensten die wij aanbieden. Wat we in het animatie filmpje willen zien, zijn verschillende verdiepingen met onze BV-logo's, waarbij elke verdieping een andere dienst vertegenwoordigt.…

Kinderboek platen

Geplaatst: 24 jun
Beste freelancers, Ik ben een kinderboek aan het maken maar ben opzoek naar een tekenaar. Het gaat over een meisje in een betoverd bos welke verschillende karakters tegen komt in dat bos. Ik wil mooie platen over de gehele bladzijde.

Animatie van een gedicht

Geplaatst: 24 mei
Beste freelancers, Wij hebben een bijzonder gedicht geschreven door een dichter met een beperking. Het gedicht neemt je mee in de natuur en het verloop van de seizoenen. Met een korte animatie willen we de dichter verrassen. Wij hebben daarvoor een bescheiden budget.

Striptekenaar gezocht voor kleine opdracht

Geplaatst: 25 apr
Beste freelancers, Ik heb een podium ontworpen, nu zoek ik een strip tekenaar die op komische wijze een folder kan maken. 

Digitaal Floorplanner Specialist

Geplaatst: 21 mrt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die ervaring heeft met het programma floorplanner . Ik wil een aantal plattegronden virtueel laten inplannen voor de makelaardij
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht