Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. 3D & CAD
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance 3D Tekenaar Gezocht voor Product Ontwerp

Opdracht ID: 48667

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 25-08-2021
Reacties: 7
Locatie: 9180
Laatst gewijzigd: 27-08-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik zoek 3D tekenaar product ontwerper voor de volgende klus: Ik heb prototypes gemaakt van moderne schepen in hout (ongeveer 30 tot max 60 cm lang) en wil dit laten tekenen in 3D met de bedoeling dit naar cnc houtbewerkingsmachines te sturen en te laten produceren.

Ook verdere productontwikkeling en verpakkingsontwerp voor verkoop wil ik op punt stellen. Montagetekening is hieruit nodig zodat het een aantrekkelijk bouwpakket als constructiespeelgoed of relatiegeschenk wordt.

Heb je interesse en kan je me helpen, dan zie ik graag je reactie met richtprijs tegemoet.

3D tekenaars die hebben gereageerd (7)

Eduart
Eduart
25-08-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Daan
Daan
25-08-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Mathijn
Mathijn
25-08-2021
27 referenties
Gemiddelde score
9.8
Joël
Joël
25-08-2021
6 referenties
Gemiddelde score
9.4
Danitsja
Danitsja
26-08-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Mark
Mark
27-08-2021
3 referenties
Gemiddelde score
10
Donald
Donald
27-08-2021
29 referenties
Gemiddelde score
9.7
Toon meer reacties

Freelance 3D en CAD opdrachten

Visboot 3D Tekening

Geplaatst: 21 nov
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die voor mij een snij tekening kan maken voor een visboot met een 3D tekening, eventueel kan ik via de mail een voorbeeld sturen van het soort boot. Bij interesse zie ik je offerte graag tegemoet.

Technisch Tekenaar voor Aluminium Profielen

Geplaatst: 24 nov
Beste freelancers, Voor een opdrachtgever op Curaçao zoek ik een freelance tekenaar voor ontwerptekeningen en het maken van profieltekeningen voor aluminium profielen. Opdrachtgever gaat gebruikmaken van software dat gebruikmaakt van Autocad en dit moet verder ingericht worden. Ik zoek iemand die verstand heeft van autocad en het liefst op het gebied van ramen en deuren en die kan helpen met…

Product Modelleren 3D

Geplaatst: 1 nov
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het modelleren van een product om geschikt te maken voor 3D animatie. Je ontvangt het fysieke product om te demonteren en te moduleren. Budget 600 euro. Interesse? Reageer direct!

3D Model SketchUp van Eetkamer Stoel

Geplaatst: 17 okt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die zo snel mogelijk een stoel voor mij in 3D (SketchUp) kan maken (geen 3D model van) zodat ik deze kan gebruiken in mijn interieurplan in SketchUp. Een foto van de stoel staat in de bijlage, mocht je de opdracht willen doen zal ik meer informatie geven. Laat me ook even weten wat de kosten/tijd zijn!   

Freelance 3D Tekenaar, Engineer voor Glampingtenten

Geplaatst: 30-11-2021
Beste freelancers, Met ruime ervaring in aluminium constructiebouw waarvan op dit moment de producten internationaal worden ingezet gaan we een nieuw product op de markt zetten. Voor dit nieuw project zijn wij op zoek naar een freelance 3D Tekenaar – Engineer voor het uitwerken van een nieuwe productlijn demotabele industriehallen. De werkzaamheden: Nieuwe ontwerpen uitwerken op basis van aanwezige…

Renderen van SketchUp Ontwerp voor Hovenier

Geplaatst: 20 sep
Beste freelancers, Voor ons hoveniersbedrijf zijn we opzoek naar iemand die handig is met het renderen van een SketchUp ontwerp. Wij ontwerpen tuinen al in SketchUp, alleen willen we ze graag wat meer fotorealistisch krijgen. Wie kan dit voor ons doen?  

Artist Impression Accommodatie Maken (3D)

Geplaatst: 22 sep
Beste freelancers, Ik werk bij een reisorganisatie. Wij hebben eigen accommodaties (SunLodge) die op verschillende campings door Europa staan. Wij krijgen 3 nieuwe type SunLodges, deze worden op dit moment gemaakt. Wij willen de klant wel vast laten zien hoe deze accommodatie eruit ziet. Daarom zoek ik iemand die een 3D plattegrond kan maken incl. inrichting met meubels. Op dit moment heb ik een platte…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht