Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Mark

Mark

|
Locatie: Venlo
|
Actief sinds: 31-08-2018
|
Uurtarief: € 25
|
Profiel bekeken: 101 keer

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Irene Robin Ricardo Aad Hein Wiebe Angelo Niek Jacques Fatih Wiedjai Marek Merijn Joan Maddie

Referenties

Datum:
17-10-2018
Van:
André Teeuwen
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Was de eerste keer dat ik gebruik maakte van Hoofdkraan. Wilde een ingewikkelde constructie met een driepoot onder een ronde tafel maken. Om voor veel geld veel eikenhout te verzagen en als brandhout te kunnen gebruiken, leek mij niet aantrekkelijk en vandaar mijn “gok” met een freelancer via Hoofdkraan. Kon het niet beter getroffen hebben met Mark. Onze samenwerking was als oude bekenden onder elkaar. Hij begreep direct mijn -summiere- informatie, die ook niet altijd eenduidig was. En elke keer kwam de uitgewerkte wijziging supersnel. Heb nu prachtige 3D tekeningen met alle hoeken en maten en dat voor een fractie van de prijs, die het me anders aan (verzaagd) hout had gekost. Mark hartelijk bedankt voor de prettige samenwerking, ook namens mijn dochter voor wie ik deze kringloop & design tafel in elkaar ga zetten. Zonder jouw tekeningen was het niets geworden :)

Uitgevoerde opdrachten

3D en CAD Tekening voor Tafelpoot
Beste freelancers,    Ik overweeg om voor mijn dochter een ronde tafel van eiken (sloop) hout te maken. Een afbeelding van de tafel is in de bijlage van deze opdracht te vinden. De 3D tekening heb ik dan absoluut nodig voor de hoeken en afmeting(en).    Wie kan mij hieraan helpen?    Ik zie graag een reactie tegemoet.
Marum 17 okt
AutoCAD Tekening voor Houten Douchecabine
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het maken van een eenvoudige AutoCAD tekening. Het gaat om een houten ovale douchecabine.    De tekening moet te exporteren zijn naar een pdf file Op basis van de tekening kan een houtbewerker een cabine kunnen produceren. Ik kan bij interesse een paar foto’s mailen.…
Doezum 6 nov

Vraag Mark direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden