Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Daan

Daan Gerritsen
Over Daan

Mijn naam is Daan Gerritsen, onderdeel van Flinc productontwikkeling. Samen met twee andere freelancers hebben wij onze krachten gebundeld om opdrachtgevers beter en breder te kunnen bedienen.

Een kort en bondige samenvatting van de diensten die wij aanbieden. Deze zijn op te delen in Flinc engineering en Flinc studio.

Flinc engineering focust zich op het maken van functionele ontwerpen. Wij hebben kennis van werkingsprincipes en productietechnieken. Wij bedenken innovatieve oplossingen die wij in een 3D CAD omgeving zetten. Vanuit ons kantoor kunnen wij snel schakelen tussen het CAD model en werkplaats. Met onze inhouse-prototyping testen wij het idee in de praktijk. Door op deze testresultaten in te spelen optimaliseren wij het product voor marktintroductie. Flinc kan ook uw productieproces uit handen nemen. Samen met onze partners draaien wij kleine series tot massaproductie. 

Bij Flinc studio worden esthetiek  gecombineerd met kwaliteit. Flinc studio...

Wijchen

 

Portfolio

Afval Pers Sidcon millieutechniek b.v.
Loading.

Kunstwerk Sziget Festival
Loading.

Prefab appartement
Loading.

Winch
Loading.

Product animatie
Loading.

 

Vraag Daan direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
Flinc Productontwikkeling
0617160148
KvK-nummer: 77793110
Bijsterhuizen 3007c
6604lp Wijchen