Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Foto's van Woning Maken in Vakantieverhuur

Geplaatst op:
24 oktober 2019 16:05
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Fotografie
Opdracht ID:
41183
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 50 tot 350

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een woningfotograaf. De opdracht is het maken van aantrekkelijke foto's voor een appartement in de vakantieverhuur (maximaal 30 dagen). Aangezien ik mij ervan bewust ben dat goede foto's een erg groot verschil maken en ik het meeste uit mij 30 dagen wil halen, zet ik deze opdracht online.

Het appartement zal schoon zijn en klaar voor de foto's. Het gaat om een appartement van 40 m² met 1 slaapkamer.

Ik ben op zoek naar iemand die goed de sfeer van het appartement op de foto's kan uitlichten en bij voorkeur iemand die snel beschikbaar is.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Anahi Anahi 24-10-2019
referentiesterren
3 referenties
Giuseppe Giuseppe 24-10-2019
referentiesterren
2 referenties
Christine Christine 24-10-2019
referentiesterren
3 referenties
Ilse Ilse 24-10-2019
Déwy Déwy 24-10-2019
referentiesterren
1 referentie
Murk Murk 24-10-2019
referentiesterren
33 referenties
Adwin Adwin 24-10-2019
Dirk Dirk 24-10-2019
referentiesterren
3 referenties
Christel Christel 24-10-2019
referentiesterren
2 referenties
Cassander Cassander 24-10-2019
referentiesterren
6 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Productfotografie voor Groothandel Rotterdam
Beste freelancers,    Voor een klant van ons moeten we foto's maken van zijn producten. Deze worden daarna gebruikt voor diverse marketing producten waaronder autobelettering. Het is de bedoeling dat de foto's hiervoor geschikt zijn.    Onze klant is een groothandel van bakkerij grondstoffen te Rotterdam. Bij tevredenheid…
23 jun
Fotograaf voor Buitenreclame in de Randstad
Beste freelancers,    Ons drukkerij bedrijf is gespecialiseerd in de reclamewereld. Één van onze specialisaties zijn doosletters (gevelreclame). Deze doosletters hebben wij bij een aantal klanten gemonteerd. Wij zouden graag professionele foto's willen van de geplaatste doosletters zodat we deze op onze marketing kanalen…
23 jun
Fotoshoot voor een Heerengenootschap (Rotterdam)
Beste freelancers,    Het betreft een fotoshoot van 1 uur voor een Heerengenootschap. Er moeten een paar foto's gemaakt worden van de groep en een paar individuele foto's. Nabewerking van foto’s is vereist.    We hebben een beperkt budget beschikbaar. Wie kan ons helpen?
11 jun
Bruidsfotograaf Oisterwijk (15 Mei 2021)
Beste freelancers,    Wij zoeken een fotograaf die drie uur foto's wil komen maken op onze bruiloft. De locatie is in Oisterwijk en de datum is 15 mei 2021.    Heb je interesse en kan je onze mooie dag komen vastleggen? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.
2 jun
Fotoshoot in Amsterdam (4 augustus)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een fotograaf die zin heeft om voor ongeveer 3 uurtjes een fotoshoot te doen. Het gaat om de datum 4 augustus 2020. Locatie Amsterdam.    Heb jij tijd die dag en kan jij me helpen, dan zie ik je reactie voorzien van portfolio graag tegemoet.
18 mei
Aangepaste Bruidsreportage in Oktober 2020
Beste freelancers,    Ondanks alle corona maatregelen gaan mijn verloofde en ik in oktober elkaar het ja-woord geven. Het is op dit moment nog maar de vraag of ons feest door kan gaan, maar dat neemt niet weg dat we zoeken naar een fotograaf die onze dag wil vastleggen.    Omdat we dus niet weten of het feest ook echt door kan gaan,…
13 mei
Productfoto's van Skitochten Website Bewerken
Beste freelancers,    Wij hebben onlangs productfoto's gemaakt en willen voor ongeveer 8 a 10 foto's de foto's in png hebben zonder achtergrond.    Daarnaast hebben de lenzen van de skibrillen die wij gefotografeerd hebben een spiegeling in de lens, waardoor je de omgeving van de lens ziet alsmede de camera. Graag zouden…
11 mei