Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Cassander

Cassander Eeftinck Schattenkerk
Over Cassander

Als ik een ruimte binnenloop zie ik meteen hoe ik deze het beste in beeld kan brengen. Hoe gebruik ik het licht in mijn voordeel? Wat is het het ene detail dat alles zegt? Als fotograaf til ik de beeldvorming van uw locaties en evenementen naar een hoger niveau.

Ik ben gespecialiseerd in architectuur-, interieur- en productfotografie. In samenwerking met mijn opdrachtgevers bespreek ik hoe we de meeste impact kunnen maken. Door mijn ruime ervaring heb ik inzicht in wat publicitair werkt en hoe je een beeldverhaal redigeert. Graag denk ik in een vroeg stadium met u mee.

Technisch heb ik een grote bagage. Ik kan goed licht naar mijn hand zetten en combineer het waar nodig subtiel met mijn eigen studioverlichting. Via Photoshop en andere grafische software breng ik uiteindelijk alles in balans. Ik heb een eigen studio in Zaandam en reis voor opdrachten graag door heel Nederland.

...

Uitstekend
7 beoordelingen

Zaandam

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Interieur, architectuur, ontwerp
Loading.

 

Vraag Cassander direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3

 

Stuur een bericht