Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Fotograaf voor Bruidsfoto's (Almere)

Geplaatst op:
5 november 2019 14:45
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Fotografie
Opdracht ID:
41291
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 350 tot 1000
Locatie:
Stadhuis en bos in Almere, Flevoland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancer,

Volgend jaar gaan mijn partner en ik trouwen. We zijn daarom op zoek naar een fotograaf die leuke/mooie foto's van ons kan maken. Het gaat hierbij dan om foto's van de voorbereiding (klaarmaken voor de ceremonie dus: pak netjes, haar laten doen etc), de ceremonie, een fotosessie in het bos en een toast met de daggasten.

We trouwen pas in de herfst, maar zijn ons nu al aan het oriënteren op een fotograaf. Kort de wensen op een rij:
  • Foto's van de voorbereiding van het bruidspaar;
  • Foto's van de ceremonie in het stadhuis;
  • Foto's met het bruidspaar in een bos;
  • Foto's met de familie/daggasten (kleine en intieme groep).

Geschatte tijdsduur is van 13:00 tot 17:00 uur. We hoeven in ieder geval geen fotoalbum met de foto's, zolang we de foto's digitaal krijgen is dat afdoende. We trouwen in Almere, najaar 2020.
We houden wel van creatieve foto's (niet abstract, maar ook niet de 'standaard' bruidsfoto's). De bruid is zelf ook actief met fotografie, dus sparren wordt gewaardeerd (ze zal niet de les lezen, het is geen bruidzilla ;))

We zien je reactie in ieder geval graag tegemoet met daarin een link naar je portfolio en een duidelijke prijsopbouw (wat krijgen we voor hoeveel).

We beseffen ons dat het nog heel ver weg is, maar zodra we een goede fotograaf gevonden hebben hoeven we daar niet meer naar op zoek. Alvast bedankt!
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Krista Krista 05-11-2019
referentiesterren
3 referenties
Delano Delano 05-11-2019
referentiesterren
5 referenties
Murk Murk 05-11-2019
referentiesterren
33 referenties
Wilma Wilma 05-11-2019
Ilse Ilse 05-11-2019
Andre Andre 05-11-2019
referentiesterren
6 referenties
Lotte Lotte 05-11-2019
referentiesterren
3 referenties
Wiedjai Wiedjai 05-11-2019
referentiesterren
2 referenties
Christel Christel 05-11-2019
referentiesterren
2 referenties
Adwin Adwin 05-11-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Fotoshoot in Amsterdam (4 augustus)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een fotograaf die zin heeft om voor ongeveer 3 uurtjes een fotoshoot te doen. Het gaat om de datum 4 augustus 2020. Locatie Amsterdam.    Heb jij tijd die dag en kan jij me helpen, dan zie ik je reactie voorzien van portfolio graag tegemoet.
18 mei
Aangepaste Bruidsreportage in Oktober 2020
Beste freelancers,    Ondanks alle corona maatregelen gaan mijn verloofde en ik in oktober elkaar het ja-woord geven. Het is op dit moment nog maar de vraag of ons feest door kan gaan, maar dat neemt niet weg dat we zoeken naar een fotograaf die onze dag wil vastleggen.    Omdat we dus niet weten of het feest ook echt door kan gaan,…
13 mei
Productfoto's van Skitochten Website Bewerken
Beste freelancers,    Wij hebben onlangs productfoto's gemaakt en willen voor ongeveer 8 a 10 foto's de foto's in png hebben zonder achtergrond.    Daarnaast hebben de lenzen van de skibrillen die wij gefotografeerd hebben een spiegeling in de lens, waardoor je de omgeving van de lens ziet alsmede de camera. Graag zouden…
11 mei
Fotograaf voor Lustrumgala in Limburg (2021)
Beste freelancers,    Wij zoeken voor ons lustrumgala op 27 maart 2021 een fotograaf die dit wil vastleggen. Het lustrumgala vindt plaats in een kasteel in Limburg. Het zou gaan om zo'n 6 uur: diner, feest en wat portret/groepsfoto's. Ons budget is zo'n 40 euro per uur. Graag ook nabewerking van de foto's.    Wij…
28 apr
Fotograaf met Studio voor Fotoshoot
Beste freelancers,    Ik zoek een fotografe met een eigen studio of andere geschikte locatie voor een fotoshoot. Het is de bedoeling om als man een model/glamour fotoshoot te doen in vrouwenkleding, lingerie en hoge hakken.    Wie wil mij hiermee helpen?
21 apr
Fotograaf Gezocht uit Regio Almelo
Beste freelancers,    Wij zoeken een fotograaf die de voortgang van een bouw kan fotograferen in de regio Almelo. Het zal gaan om 3 bezoeken van ca. 1,5 uur.    Voor ons is het belangrijk dat de kozijnen en het plaatsen daarvan goed in beeld wordt gebracht.  Nabewerking niet vereist, dat doen wij zelf.    Ben je geïnteresseerd?…
20 apr
Fotograaf voor Productfotografie
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een goede video maker en fotograaf voor één simpel product. Ik verwacht niet dat hier heel veel tijd in gaat zitten. Mijn wens is dat dit simpele product, toch zo exclusief mogelijk wordt weergegeven op beeld.     Uurtarief in overleg.     Ben je geïnteresseerd?…
20 apr