Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Ervaren WordPress Bouwer voor Maatwerk (Spoed)

Geplaatst op:
4 februari 2019 15:05
Categorie:
Websites & Applicaties
Subcategorie:
WordPress
Opdracht ID:
37820
Status:
Match!
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 30 tot € 40 p.u.
Locatie:
Zaltbommel, Gelderland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een WordPress Bouwer voor maatwerk.

Voor een klant van ons willen wij binnen een week een website om laten zetten naar Wordpress. Dit betreft een zeer simpele website met 11 pagina's met teksten en soms een foto. Echter zoeken we iemand die ruim ervaren is met Wordpress websites en meer kan dan alleen template installeren. Bij voorkeur willen we dat de website eerst op een andere server word opgebouwd. Bij tevredenheid kunnen we de site overzetten.

Daarnaast willen we de site met een drag en dropbuilder laten bouwen zodat we snel en simpel pagina's kunnen aanmaken en invullen. Dit is voor de klant ook erg fijn zodat ze dan zelf aanpassingen kunnen maken.

Normaal bouwen wij zelf op maat echter laat onze agenda het momenteel niet toe en daarom zoeken wij iemand die dit project voor een nette prijs uit handen kan nemen. We weten hoe veel werk het is, we verwachten dus een eerlijke offerte. Een site als deze is in enkele uren al goed neer te zetten indien je de juiste ervaring hebt.

Het belangrijkste is dat de website dezelfde opzet krijgt als wat het nu heeft, maar dit is voor een ervaren bouwer een zeer simpel project. Indien nodig kunnen de meeste pagina's zelf worden gevuld, belangrijk is dan wel dat de structuur klopt en staat als een huis.

Mocht je snel tijd hebben laat dan gerust van je horen. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die nauwkeurig en professioneel werkt. Als je ook maatwerk kan verrichten is dit een groot pluspunt, wij hebben regelmatig complexe projecten waar we je dan wellicht ook voor in kunnen zetten bij tevredenheid.

Wij zien graag je reactie tegemoet met enkele sites die je hebt gemaakt en een vaste prijs.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (15)

Barry Barry 05-02-2019
referentiesterren
26 referenties
Michel Michel 04-02-2019
referentiesterren
4 referenties
Roel Roel 04-02-2019
referentiesterren
5 referenties
Mustafa Mustafa 04-02-2019
referentiesterren
4 referenties
Roy Roy 04-02-2019
Gino Gino 04-02-2019
referentiesterren
24 referenties
Robert Robert 04-02-2019
referentiesterren
16 referenties
Karsten Karsten 04-02-2019
referentiesterren
3 referenties
Nick Nick 04-02-2019
danny danny 04-02-2019
referentiesterren
7 referenties
Vincent Vincent 05-02-2019
Joeri Joeri 05-02-2019
Dimitri Dimitri 05-02-2019
Donald Donald 06-02-2019
referentiesterren
27 referenties
Jesse Jesse 07-02-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Platform Bouwen in WordPress (Voordeelsite)
Beste freelancers,    Ik heb een WP site laten bouwen en zoek iemand die samen met mij aan een platform wil bouwen voor deals uitzonderlijk voor kinderen/jongeren. De bedoeling is om kleine ondernemers de kans te geven om meer online exposure te verkrijgen en daarbij bedrijven en kinderen/ouders te verbinden en een voordeel te bieden. Dit…
16 aug
Freelancer Gezocht voor WordPress Workshop
Beste freelancers,    Wij zijn een klein team dat werkt voor de non profit organisatie (patiëntenvereniging).    Wij zijn op zoek naar iemand die met ons mee kan kijken naar onze website en ons kan onderrichten in het gebruik van WordPress. Welke tips en vaardigheden zijn er hiervoor nodig? Hoe doen we dit etc.   …
13 aug
Freelancer voor Ondersteuning van Webbureau
Beste,    Voor ons webbureau en hostingbedrijf zijn wij op zoek naar extra handjes.  Het heeft altijd betrekking tot (WordPress + WooCommerce) websites onderhouden en (door)ontwikkelen.    Dit kan een freelancer zijn welke wij kunnen inschakelen om ons te helpen met deadlines halen.  Ruim ervaring met WordPress is dus…
9 aug
WordPress Website met Reserveringssysteem
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een WordPress website kan bouwen met daarbij een reserveringssysteem voor aanhangwagens.    Wie heeft hier ervaring mee? Ik zie graag een reactie tegemoet.
7 aug
Vormgeven van WordPress Website (Mindfulness)
Beste freelancers,    De opdracht betreft het vormgeven van een WordPress website voor mijn mindfulness studio. Dit moet gebeuren binnen het BeTheme thema van WordPress. Foto's en tekst liggen al te wachten.    Wie kan mij hierbij verder helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.
7 aug
Aanpassen Bestaande Website (WordPress)
Beste freelancers,    Graag wil ik mijn bestaande website grafisch en tekstueel laten aanpassen. Beeldmateriaal en tekst zijn beschikbaar.    Wij bieden diensten aan op het gebied van woning/bedrijfspand verduurzaming. De website geeft o.a. informatie over onze dienstverlening en klanten kunnen via de website contact met ons opnemen. …
7 aug
WordPress Website, SEO, Backend Werkzaamheden
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die allerlei 'kleine' website klussen kan uitvoeren en eventueel ook goed is in Instagram/FB marketing campagnes opzetten. Het betreft bijvoorbeeld het ombouwen van mijn WordPress website tot webshop, backend problem shooting, SEO, een ander theme kiezen dat beter aansluit bij de webshop,…
7 aug