Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Twitchvertising

Profiel

Hallo,

En bedankt voor het bezoeken van mijn profiel pagina. Ik snap dat het soms lastig kan zijn om een freelancer of een internetbureau te kiezen voor uw project. En daarom bij deze de introductie tot mijn bedrijf:

Twitchvertising houdt zich bezig met de eerste indruk en de ervaring van merken. Dit kan een huisstijl of een website zijn. Alles moet op elkaar aansluiten en de klant imponeren, want eerste indruk is alles. Wij zorgen er voor dat alles op elkaar aansluit en dat uw merk uitstraalt waar u voor staat. Wij zijn graag blij en tevreden, net als u. Daarom gaan wij flexibel en geduldig te werk aan elk project. Wij zijn pas klaar als de klant tevreden is, gegarandeerd.

WEBSITES
De websites die wij bouwen zijn simplistisch, gebruiksvriendelijk en voldoen aan de laatste technologische eisen. Het is belangrijk dat uw website er goed uitziet, maar de website moeten klanten binnen halen. Daarom letten wij op dat we de website zodanig inrichten dat het de meeste klanten binnenhaalt.

- Wordpress websites
- Snelle, Mobiele en moderne ontwerpen.
- Gratis klantendienst via live chat
- Blijvend gratis advies hoe u uw website kunt verbeteren.

DESIGN
Of het nu posters, banners of visitekaartjes zijn; wij kunnen het allemaal. Wij leveren de ontwerpen print klaar af waardoor u het direct door naar de drukker kunt sturen. Mocht u het daar te druk voor hebben dan kunnen wij met uw drukker contact opnemen en alles afhandelen, voor u het weet heeft u uw drukwerk op de mat. Daarnaast kunnen wij ook grafisch design werk leveren zoals een ontwerp voor een website, app of een digitale banner.

Niet overtuigd? Neem dan vrijblijvend contact op!

Portfolio

elektravolta-3.jpg

Elektravolta.nl

Een simpele maar een imponerende website voor een kleine elektricien bedrijf.
sisi-3.jpg

SISIclaro.com

Dit is een Hospitaliy bedrijf. Als je een keer opreis gaat en je wilt zonder gedoe je huis verhuren, dan ben je hij hun aan het juiste adres.
ishu.jpg

theishu.com

ISHU is een speciale kledinglijn dat flitsfotografie verpest. Bij het dragen van deze kleding stukken maak je de foto’s zwart en bescherm je zo jouw privacy.
logo-elya.png

Logo Elya

Dit was een logo voor een farmaceutische concept.
Nwifi-logo.png

Logo Nederlandse Wifi Maatschappij

Logo voor een bedrijf dat professionele wifi netwerken opzet zowel bij consumenten als bij bedrijven.

Referenties

Datum:
22-02-2017
Van:
Ches Esse
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Prima samenwerking met Mustafa echt te adviseren. Heel creatief en flexibel

Uitgevoerde opdrachten

Website Ontwerpen Schoonmaakbedrijf
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een website voor mij kan maken voor mijn schoonmaak bedrijf. Teksten en kopjes zijn al gereed. Ik vind het belangrijk dat ik makkelijk vacatures erop en eraf kan halen en de informatie kan bijwerken.    Ik zou graag een vaste prijs willen afspreken.    Ik hoor graag…
Almere 17 apr
Webdesigner Gezocht (WordPress, Boekingsite)
Beste freelancers,    Ik heb een boekingsite gestart, waarop klanten verschillende boekingen kunnen plaatsen bij sportscholen. De website is al in ontwikkeling alleen hebben wij een webdesigner nodig met meer expertise die voor ons de klus kan klaren en mee te denken hoe wij de website het best kunnen inrichten.    De website is…
Amsterdam 30 jan
CSV Bestanden Aanpassen
Hallo freelancers,    Wij zijn voor onze WooCommerce shop op zoek naar iemand die een csv bestand kan aanpassen van een leverancier.    Bent u de aangewezen persoon hiervoor, stuur dan een bericht.
Roosendaal 17 jan

Vraag Mustafa direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden