Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Karsten

Karsten Missot

Fulltime E-commerce, Design en Online Marketing specialist

|
Locatie: De Lier
|
Actief sinds: 23-03-2015
|
Uurtarief: € 65
|
Profiel bekeken: 2807 keer
|
KvK-nummer: 58684743 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Karsten Missot

Adresgegevens

Leehove 80c
2678MC De Lier

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Sinds 2002 ontwikkel ik HTML, PHP en JS websites, sinds 2010 opensource Wordpress websites en sinds 2012 ben ik fulltime e-commerce specialist.

Momenteel ben ik onderdeel van tien toonaangevende (inter)nationale webshops, gebaseerd op Magento en Wordpress. Aftersales is minstens zo belangrijk als de development zelf, vandaar dat ik uitstekende ervaring in SEO en marketing heb opgebouwd. Wat door mijn opdrachtgevers als zeer prettig en compleet wordt ervaren, is mijn beschikking over een kwalitatief netwerk van twintig specialisten van hardware-, applicatie- tot filmmakers.

Referenties van opdrachtgevers en specialisten deel ik graag met u op aanvraag.
Hopelijk spreekt mijn kennis en ervaring u aan en kunnen we samen aan een succesvol project beginnen.

Referenties

Datum:
14-06-2017
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Datum:
02-06-2015
Van:
Natasja Kilerciyan
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Karsten heeft gepresteerd boven mijn verwachtingen, en met boven verwachtingen, ligt dat zeker niet aan hem, maar juist aan mijzelf. Ik had een plan in gedachten over het beeld van mijn website, deze heb ik zoveel mogelijk gecommuniceerd naar Karsten, de website werd nog mooier dan het beeld in mijn gedachten. Ik ben zo trots op mijn nieuwe website. Als je een goede website wilt, waarbij er wordt meegedacht, en het ook nog eens belangrijk vind dat de website van dit tijdperk is, en professioneel oogt, dan ben je bij Karsten aan het perfecte adres.
Datum:
01-06-2015
Van:
Marcus piening
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Zeer goede freelancer, excellente service. Heeft met spoed de werkzaamheden voor ons voltooid, ten zeerste aan te bevelen.

Uitgevoerde opdrachten

Websitebouwer voor Aanbiedingenwebsite met XML Feeds
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een websitebouwer die ons kan helpen met een website met de volgende kenmerken:    Website met dagaanbiedingen met meerdere secties (thema's) Een site met een gangbaar CMS (bv Wordpress) waarvoor een template zal worden aangeschaft. Dit template zal nog moeten worden voorzien van een…
Nootdorp 16 mrt
Wordpres Webshop van Bestaande Template
Beste freelancers,    Ik wil graag een nieuwe wordpres webshop als hobby waarbij gebruik gemaakt kan worden van een bestaande template. Het uitzoeken en eventueel bijstellen van de template doe ik graag in overleg.    Heb je interesse dan zou ik graag 1 kennismakingsgesprek willen daarna kunnen we de rest per mail afhandelen. …
Rotterdam 13-03-2017
Webshop met Gepersonaliseerde Producten
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar webshops met gepersonaliseerde producten. Mag ook maatwerk zijn.  De webshop moet ook beschikbaar zijn voor partners en uiteraard voor klanten.    Onze producten willen we persoonlijk uitleggen. Er is een budget tot 1500 euro beschikbaar. Meer informatie kunnen we u in een bericht…
Zoetermeer 15-06-2016
Onderhoud WordPress Pagina's (Spoed)
Beste freelancers,    Er is geknoeid met onze WordPress website. Er zijn links weg, plaatjes weg, kortom de pagina's moeten nagekeken worden en er moeten weer afbeeldingen op de pagina's komen. Thuiswerken is bij deze opdracht mogelijk.    Wie o wie kan dit vandaag doen?  Bij interesse hoor ik graag van je.
Nieuw-Buinen 31-05-2015
Simpele WordPress Website Bouwen
Beste freelancers,    Ik wil graag een simpele website via WordPress laten maken. De teksten staan al klaar, er moeten alleen wat pagina's maximaal 8 stuks in elkaar gezet worden. Domeinnaam en hosting zijn al aanwezig.    Mijn budget als startende ondernemer is zeer beperkt, tussen de 100 en 150 euro,dus graag hier rekening…
Diemen 31-05-2015

Vraag Karsten direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden