Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

E-book Redigeren (Trainingen en Opleidingen)

Geplaatst op:
4 februari 2019 09:05
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Zakelijk Schrijven
Opdracht ID:
37807
Status:
Match!
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 35 tot € 55 p.u.
Locatie:
Amersfoort, Utrecht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik heb een e-boek geschreven van iets minder dan 50 pagina's tekst (groot lettertype, 16pnt). Ik zoek iemand met ervaring in tekstschrijven voor trainingen en opleidingen voor de zakelijke markt (professionals in uiteenlopende organisaties), die goed kan redigeren en die alle taal en typefouten uit de tekst kan halen, maar die ook kan aangeven of de opzet van de tekst beter kan (bijv. door tussenkopjes toe te voegen of door stukken tekst te highlighten en rips toe te voegen).

De stijl van schrijven moet pakkend zijn, een cmbi van zakelijk en persoonlijk, eerder als een blog dan als een boek. Ik verwacht dat het, voor een ervaren tekstschrijver, een dag werk zal zijn. Budget rond € 400.

Graag een reactie bij interesse.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Henk Henk 04-02-2019
referentiesterren
3 referenties
Rien Rien 04-02-2019
referentiesterren
19 referenties
Anne Marie Anne Marie 04-02-2019
referentiesterren
3 referenties
Sandy Sandy 04-02-2019
Mark Mark 04-02-2019
referentiesterren
3 referenties
Inge Sylvia Inge Sylvia 04-02-2019
referentiesterren
1 referentie
Hilde Hilde 04-02-2019
Heleen Heleen 04-02-2019
referentiesterren
7 referenties
Irene Irene 04-02-2019
Lieke Lieke 04-02-2019
referentiesterren
2 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Redigeren van Commerciele Teksten
Beste freelancers,    Voor een klein, maar snel groeiend, tender advies bureau wordt een scherpe pen gezocht.    Dit houdt in het tegen lezen, redigeren en grammaticaal verbeteren van commerciële teksten. Deze teksten zijn beantwoordingen van tendervragen of bijbehorende beleidsstukken. Veel voorkomende onderwerpen zijn Interieurontwerp,…
3 apr
Foldertekst en Begeleidende Brief Schrijven
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar iemand die een tekst voor een folder kan schrijven en daarnaast een begeleidende brief schrijven.    Wij zijn een tapijtreinigingsbedrijf speciaal voor hotels in nederland en willen meer hotels benaderen.    Wij zien graag een reactie tegemoet.   
28 mrt
Beleidsplan voor Stichting Schrijven
Beste freelancers,    Wij zijn opzoek naar iemand die een beleidsplan kan schrijven, voor een nieuwe stichting.     Het doel van de stichting is om de inwoner in Nederland te ondersteunen, wat betreft het aanpassen aan een nieuwe cultuur, de regels in Nederland, taalontwikeling, familiekwesties, arbeids- en consumentenzaken.…
26 mrt
Webtekstschrijver voor Nieuw Callcenter
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een tekstschrijver voor het schrijven van 5 korte website teksten. Wij zijn een marketing bureau en callcenter en gaan binnenkort onze website lanceren hier hebben wij de teksten voor nodig.    Deadline: voor 1 april gereed.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
13 mrt
Freelance Redacteur Vakinformatie
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelance redacteur voor onze veelal bouwgerelateerde titels.    Wij zijn een Mediagroep, een uitgeverij van vakinformatie in print en online.    Een vaste prijs is gewenst.    Heb je interesse, neem dan even contact om e.e.a. verder door te spreken.   …
11 mrt
Roemeen ivm OLX Advertentie Plaatsen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een Roemeen (met contacten in Roemenie), die mij kan helpen met het plaatsen van een advertentie op OLX, en de begincommunicatie kan opvangen.    Voor een bepaald product is er een markt in Roemenie. Graag zou ik een advertentie willen plaatsen op OLX in Roemenie. Helaas is deze site enkel…
3 mrt
Korte Zakelijke Teksten tbv Offerte (Vandaag)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het schrijven van 3 korte zakelijke teksten (Installatie manier) ten behoeve van het opstellen van een offerte.    Het budget is in overleg.  Deadline: Vandaag met Spoed    Ik zie graag een reactie tegemoet.
28 feb