Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Irene

Irene Hummel
Over Irene

Als creatieve duizendpoot, tekstschrijver, storyteller en projectmanager ben ik dol op inspiratie en wil ik het liefst anderen aansteken met m'n enthousiasme.

Ik ben een veelzijdig schrijver met een brede interesse: van kunst en cultuur tot sport en muziek. Ook voor zakelijke teksten kun je bij mij terecht. Ik werk snel en nauwkeurig.

Mijn specialiteiten zijn schrijven over muziek en reizen. Ik vind het heerlijk om lezers door middel van een (korte) tekst mee te nemen naar tropische oorden, concertzalen, witte stranden of magische steden. Ik schrijf (SEO)teksten, blogs, werk interviews uit en redigeer magazines voor diverse organisaties. Daarnaast houd ik een eigen (reis)blog bij en heb ik veel ervaring met het schrijven van persberichten, bio's en online content voor een Nederlandse singer-songwriter.

Dankzij jarenlange ervaring als managementassistente, officemanager en personal-assistant ben ik op diverse vlakken inzetbaar!

Met vriendelijke...

 

Portfolio

Cruise Travel - Reisgids
(Lees verder)
Loading.

Tioga Tours - Gids Reizen met Kinderen USA/Canada
(Lees verder)
Loading.

Neneh's Choice - blogs
(Lees verder)
Loading.

Blaudzun - Bio's, persberichten & website
(Lees verder)
Loading.

Artikel Magazine Pure Luxe
(Lees verder)
Loading.

Tioga Tours - blogs
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Irene direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
Irene Hummel Producties
KvK-nummer: 66763606