Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Duitstalige Tekstschrijver/Vertaler voor Reisorganisatie

Geplaatst op:
12 februari 2019 10:25
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Vertaler/Tolk
Opdracht ID:
37957
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 45 p.u.
Locatie:
Zeist, Utrecht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Onze reis organisatie met 8 kantoren in Duitsland zoekt een freelance short copywriter om teksten uit het Nederlands en Engels te vertalen naar het Duits.

Deze teksten worden vervolgens gebruikt op onze Duitstalige website en in een advertentie campagne in DACH. Omgeving Utrecht.

Wij zien graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Katrin Katrin 12-02-2019
referentiesterren
11 referenties
Nicole Nicole 12-02-2019
referentiesterren
1 referentie
Monika Monika 12-02-2019
Chantal Chantal 12-02-2019
referentiesterren
3 referenties
Petra Petra 12-02-2019
referentiesterren
5 referenties
Jasper Jasper 12-02-2019
Martell Martell 12-02-2019
referentiesterren
24 referenties
Gaby Gaby 12-02-2019
referentiesterren
2 referenties
Pauline Pauline 12-02-2019
referentiesterren
5 referenties
Anna Anna 12-02-2019
referentiesterren
1 referentie

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Bouwgerelateerde Artikelen Vertalen (NL-ENG/DU)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelancer voor het vertalen van diverse, bouwgerelateerde technische artikelen vanuit het Nederlands naar Engels en Duits.    Voor nu gaat het om 3 a 4 A4 pagina's, bij een goede samenwerking zal het gaan om twee artikelen per maand.    Het budget is in overleg. …
24 apr
Boek Vertalen naar het Engels
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die mijn boek kan vertalen naar het Engels.    Het boek is het eerste deel van twee boeken (tweede deel komt eind dit jaar uit). Het zijn ca 88.000 woorden en mijn budget is klein. Ik woon zelf in Spanje maar ben regelmatig in Nederland.    Ik zie graag een reactie…
17 apr
SEO Tekstschrijver Duits voor Reisbranche
Beste freelancers,    Voor een opdrachtgever in de reisbranche ben ik op zoek naar een SEO tekstschrijver Duits met het liefst Duitse roots en uitstekende schrijfvaardigheden.    Bij voorkeur ervaring met SEO en bloggen.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
10 apr
Brief en CV Vertalen Nederlands - Mandarijn
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelance vertaler voor het vertalen van een Introductie brief en CV voor een Chinese firma van het Nederlands naar Manderijn.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
10 apr
Zakelijke Website Pagina Vertalen (NL-EN/DE)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die een bestaande zakelijke website pagina kan vertalen in het Engels en het Duits.    Het budget is in overleg.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
8 apr
Vertalen van Zakelijke Rapportage (EN-NL)
Beste freelancers,    Voor een zakelijk rapportage (duurzaamheidssector) voor de gemeente Amsterdam zijn we op zoek naar een vertaler van Engels naar Nederlands.    Wij (non-profit in Amsterdam) werken met een internationaal team dus het rapport is op dit moment in Engels geschreven. Voor onze client (gemeente Amsterdam) moet er…
8 apr
Vertalen Productbeschrijvingen van Engels naar Nederlands
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die voor mij productbeschrijvingen kan vertalen van Engels naar Nederlands en ook verstand heeft van SEO. Het gaat ongeveer om 75 productbeschrijvingen van 500 a 1000 tekens. Ik wil graag een vaste prijs afspraak maken.    Graag een reactie bij interesse.
7 apr