Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Nicole

Nicole Tillmanns

Professionele vertaalster Nederlands - Duits

|
Locatie: Holten
|
Actief sinds: 25-05-2016
|
Uurtarief: € 40
|
Profiel bekeken: 695 keer
|
KvK-nummer: 65457706 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Sonsbeek Vertalers

Adresgegevens

Oude Deventerweg 59
7451 LT Holten

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

PROFESSIONELE VERTAALSTER NEDERLANDS - DUITS

Mijn naam is Nicole en ik ben native speaker Duits met een universitaire achtergrond. Graag verzorg ik professionele vertalingen Nederlands - Duits voor u.

Als native speaker Duits vind ik exact de juiste woorden voor uw te vertalen teksten. Uit ervaring met mijn vorige opdrachten weet ik, dat een goede vertaling deuren voor u kan openen op de Duitse markt.

Ik ben betrouwbaar en werk accuraat en ben pas tevreden als de tekst niet alleen inhoudelijk maar ook stilistisch correct is vertaald.

Mijn vertaalcarrière begon in 2014 als in-house vertaler van een uitgeverij van online psychologische tests. Als zelfstandig vertaler is het een uitdaging de juiste toon te kunnen vinden en me te verdiepen in het vakgebied van de opdrachtgever.

Ook voor teksten van wetenschappelijke aard kunt u bij mij terecht. Met een mastertitel in de sociale wetenschappen en ervaring met biologisch-medisch onderzoek, heb ik een goede en brede kennis op deze gebieden en beschik ik over de juiste wetenschappelijke terminologie. Dankzij deze achtergrond kan ik me ook snel inwerken in alle daaraan verwante vakgebieden.

Ik vertaal voornamelijk van het Nederlands naar mijn moedertaal Duits. Maar een vertaling van Duits naar Nederlands of van Engels naar Nederlands/Duits is ook een optie. Daarnaast reken ik het redigeren en proeflezen van teksten tot mijn vaardigheden. Ik denk mee waar ik kan en werk ook graag op locatie om binding te hebben met het bedrijf.

Ik houd van het werk dat ik doe en het geeft me voldoening als ik mijn klanten door mijn werkzaamheden kan helpen. En natuurlijk ben ik blij als klanten terugkomen met nieuwe opdrachten.

Bel of mail mij om de mogelijkheden te bespreken.

Referenties

Datum:
07-12-2016
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren

Uitgevoerde opdrachten

Vertaler voor Webteksten Duits, Frans en Engels
Beste freelancers,    Voor onze webshop zijn wij op zoek naar een professionele vertaler van het Nederlands naar het Duits, Frans en Engels.    Onze webshop levert persoonlijke prints voor ondermeer fotobehang, deurstickers, muurstickers, textiel etc.    Wie kan ons helpen met de vertaling van onze website?
Boskoop 25-01-2017
CV Vertalen van Engels naar Duits
Beste freelancers,    Ik ben momenteel aan het solliciteren naar internationale project manager functies, veelal in Zwitserland en Duitsland. Hier worden vaak de CV 's in het Duits verwacht.    Zou jij mijn Engels talig CV kunnen vertalen naar het Duits?  En op welke termijn kan dat, ik heb een beetje haast. …
30-11-2016

Vraag Nicole direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden