Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

DTP-er voor Theaterproducties Gezocht

Geplaatst op:
18 oktober 2019 15:05
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
DTP
Opdracht ID:
41108
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 40 tot 60 p.u.
Locatie:
Utrecht, Utrecht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn een theaterproducent in de buurt van Utrecht en voor meerdere theaterproducties zoeken wij een (vaste) DTP-er die advertenties, afbeeldingen voor web, webbanners, maar ook out of home advertisement e.d. kan maken op basis van reeds gevestigde vormgeving.

Voor de eerste klus willen wij een vaste prijs afspreken (per opdracht) indien de samenwerking bevalt zouden wij een samenwerking op uurbasis willen voortzetten.

Ben jij een ervaren DTP-er en voor langere periode inzetbaar, dan komen wij graag met jou in contact.
Stuur bij je reactie een kleine portfolio van materialen zodat we weten wat je kan. 
Indien jij de geschikte persoon bent zullen wij contact met je opnemen voor meer informatie over de eerste klus.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Ilse Ilse 18-10-2019
Bjorg Bjorg 18-10-2019
referentiesterren
11 referenties
Mike Mike 18-10-2019
referentiesterren
1 referentie
Melissa Melissa 18-10-2019
referentiesterren
3 referenties
Renske Renske 18-10-2019
referentiesterren
4 referenties
Louis Louis 18-10-2019
referentiesterren
5 referenties
Joke Joke 18-10-2019
Jedidjah Jedidjah 18-10-2019
referentiesterren
2 referenties
Anke Anke 18-10-2019
referentiesterren
1 referentie
Rene Rene 18-10-2019
referentiesterren
5 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

DTP-er voor Product Guide of Catalogus (Nijkerk)
Beste freelancers,    We zijn op zoek naar een DTP-er die per direct beschikbaar is voor een leuke klus van ca. een maand.    De opdracht  Voor twee van onze watersportmerken moet een nieuwe product guide gemaakt worden. De basis template is er, het gaat vooral om het vullen van het template.  Let op: dit is precisie werk…
7 jul
DTP'er voor Jaaragenda en Familieplanner 2021
Beste freelancers,    Door toegenomen drukte zijn wij op zoek naar een dtp-er die ons gaat helpen bij het invoeren en opmaken van onze jaaragenda en familieplanner 2021.    Wij zullen zelf een deel van het werk op ons nemen, maar een groot deel willen we dit jaar uitbesteden. Simpelweg omdat we tijd te kort komen. Het gaat om het…
23 jun
Aanbesteding Opmaken voor Jeugdzorg Project
Beste freelancers,    Is er iemand die alles voor de aanbesteding naar de gemeentes kan opmaken voor een nieuw project in de jeugdzorg? Graag iemand die er ervaring in heeft.    Liefst mailen ipv bellen, zodat er dan een belafspraak kan gemaakt worden.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
11 jun
DTP'er Gezocht voor Kleine Klus (Regio Rotterdam)
Beste freelancers,    De opdracht betref het opmaken van een eenvoudige verkoopbrochure voor een kleinschalig woningbouwproject.    Wie is geïnteresseerd in deze opdracht? Ik zie graag een reactie tegemoet.
1 jun
DTP-er voor Opmaak Studieboek
Beste freelancers,    Ik zoek een DTP-er die een studieboek goed, duidelijk en strak kan opmaken én het eindproduct aanlevert in een formaat dat ingelezen kan worden in Affinity.    We leven al jaren met het 'in-Word-op-zolderkamer-opgemaakte' binnenwerk, maar ons rijbewijstheorieboek heeft dringend een professioneel…
29 mei
DTP-er voor Maandelijkse Infographic Export Onderzoek
Beste freelancers,    Maandelijks (van maart tot september dit jaar) hebben wij een onderzoek lopen met de impact van het coronavirus op de export. Samen met evofenedex organiseren wij ieder jaar Trends in Export, dit is een jaarlijks rapport met de ontwikkelingen en trends in de export.    Nu hebben wij aanvullend op dit rapport…
19 mei
DTP Werk voor Boekomslag en Binnenwerk
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelance DTP-er voor werkzaamheden aan een boek. Het gaat om een ontwerp van de omslag van het boek inclusief het binnenwerk.    Ben jij een ervaren DTP-er, dan kom ik graag met jou in contact.
28 apr