Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

DTP-er voor Maandelijkse Infographic Export Onderzoek

Geplaatst op:
19 mei 2020 11:45
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
DTP
Opdracht ID:
43547
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 40 tot 60 p.u.

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Maandelijks (van maart tot september dit jaar) hebben wij een onderzoek lopen met de impact van het coronavirus op de export. Samen met evofenedex organiseren wij ieder jaar Trends in Export, dit is een jaarlijks rapport met de ontwikkelingen en trends in de export.

Nu hebben wij aanvullend op dit rapport het maandelijkse corona onderzoek. We krijgen via het onderzoeksbureau de cijfers en dit wil ik maandelijks in een infographic verwerken. Wat ik wil is een Indesign template die ik zelf iedere maand kan aanvullen met de cijfers van het onderzoek. Rekening houdend dat iedere maand de cijfers van voorgaande maanden terugkomen. Dus in de maand september komen uiteindelijk alle maanden in 1 infographic (maart, april, mei, juni, juli, augustus, september).

Kan jij 
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Bjorg Bjorg 19-05-2020
referentiesterren
11 referenties
Ara Ara 19-05-2020
referentiesterren
7 referenties
Femke Femke 19-05-2020
Ivanka Ivanka 19-05-2020
Edith Edith 19-05-2020
referentiesterren
1 referentie
Edwin Edwin 19-05-2020
referentiesterren
8 referenties
Robert Robert 19-05-2020
referentiesterren
22 referenties
Louis Louis 19-05-2020
referentiesterren
5 referenties
Mark Mark 19-05-2020
Renske Renske 19-05-2020
referentiesterren
3 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

DTP'er Gezocht voor Kleine Klus (Regio Rotterdam)
Beste freelancers,    De opdracht betref het opmaken van een eenvoudige verkoopbrochure voor een kleinschalig woningbouwproject.    Wie is geïnteresseerd in deze opdracht? Ik zie graag een reactie tegemoet.
1 jun
DTP-er voor Opmaak Studieboek
Beste freelancers,    Ik zoek een DTP-er die een studieboek goed, duidelijk en strak kan opmaken én het eindproduct aanlevert in een formaat dat ingelezen kan worden in Affinity.    We leven al jaren met het 'in-Word-op-zolderkamer-opgemaakte' binnenwerk, maar ons rijbewijstheorieboek heeft dringend een professioneel…
29 mei
DTP Werk voor Boekomslag en Binnenwerk
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelance DTP-er voor werkzaamheden aan een boek. Het gaat om een ontwerp van de omslag van het boek inclusief het binnenwerk.    Ben jij een ervaren DTP-er, dan kom ik graag met jou in contact.
28 apr
Ontwerpen van Folders voor Maatschappelijke Instelling
Beste freelancers,    Voor een maatschappelijke instelling zijn wij op zoek naar een freelancer die folders ontwerpen die de doelgroep (jongvolwassenen met een verstandelijke beperking) goed aanspreekt. Meer informatie volgt bij interesse.    Wij horen graag van je.
28 apr
Opmaken van een Kinderboekje
Beste freelancers,    Ik zoek een creatief iemand die de teksten van een kinderboekje in een mooie lay out giet. Daarnaast moeten ook de tekeningen en teksten worden verbeterd.    Ik kom graag in contact om de verdere details door te nemen.    Prijs te bespreken.
9 apr
Drukbestanden en Bijbehorende Renders Realiseren (DTP)
Beste freelancers,    DTP-er gezocht voor onderstaande werkzaamheden:    40 X drukklare PDF met cutcontour e.d.  40 X bijbehorende render van product in gebruik.    Desgewenst kan ik een voorbeelden aanleveren,    Graag verneem ik van u.
5 apr