Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Mark

Mark Botter
Over Mark

In 2012 ben ik Basisreclame gestart met als doel, startende ondernemers helpen om beter zichtbaar én vindbaar te worden.

Inmiddels zijn wij gegroeid naar een reclamebureau dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, schrijven en drukken van brochures, folders, flyers en websites. Ook draaien wij onze hand niet om voor een andere uitdagende grafische ontwerp klus.

Online zijn we sterk in het ontwerpen en bouwen van betaalbare, goed functionerenede websites, die wij maken in Wordpress. We leveren zoekmachine-geoptimaliseerde websites. Wij zorgen dat ze hoog in Google komen op belangrijke zoekwoorden (zoek maar eens op: Bedrijfsbrochure, we staan bovenaan ). Uiteraard is elke website uniek, wij leveren maatwerk websites vanaf € 39,- per maand.

Een uniek concept dat wij bieden is ons product: Bloggen voor bedrijven. Wij houden jouw blog bij. Dat doen we met je eigen input, maar geschreven door een professionle tekstschrijver. Bovendien...

Uitstekend
2 beoordelingen

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Flyer ontwerp
Loading.

Website in Wordpress
Loading.

Brochures Nijhuis Bouw
Loading.

Zarqa Restyling
Loading.

HTML Banners BVA Auction
Loading.

Carwrap Subway
Loading.

Wordpress Website Fysiotherpeuten
Loading.

 

Vraag Mark direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

2
Alle beoordelingen (2 van 2)

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
Basis Reclame
0623922468
KvK-nummer: 54779985