Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Edith

Edith Leusink

Vormwolf

|
Locatie: Amsterdam
|
Actief sinds: 19-07-2018
|
Uurtarief: € 45
|
Profiel bekeken: 113 keer
|
KvK-nummer: 34339943 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Vormwolf

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Beste bezoeker, mijn naam is Edith Leusink. Ik ben eigenaar van Vormwolf, een ontwerpbureau voor visuele communicatie met ruim 18 jaar ervaring. Ik ben gespecialiseerd in print. Met veel plezier ontwerp ik magazines, boeken, brochures, huisstijlen.
Vormwolf staat voor een vlijmscherp concept, prikkelende vormgeving en een flexibele instelling.
Ik ben graag je sparring partner om voor de gestelde opdracht tot de best mogelijke oplossing te komen.

Conceptontwikkeling en ontwerp:
Ik help graag je ideeën te vertalen naar een creatieve oplossing, in ontwerp en uitwerking. Ik denk graag mee in vorm, visie, identiteit en communicatiedoelen. Ik kan erg goed binnen de kaders van de gestelde opdracht de grenzen opzoeken en durf kritische vragen te stellen. Ik kijk er naar uit om samen te werken omdat je juist daardoor tot scherpe, verrassende en creatieve resultaten kan komen!

Vormgeving/dtp:
Ik ben geroutineerd en all-round. Een bont, gezellig kinderboekje maak ik net zo makkelijk als een strak, zakelijk jaarverslag. Ik ben een zeer snelle dtp-er. Ik werk snel en nauwkeurig ons conceptontwerp uit. Maar uiteraard kan ik ook zonder meer een bestaand ontwerp tot in de kleinste details uitwerken.
Ik maak o.a. boeken, magazines, brochures, folders, flyers, posters, jaarverslagen, huisttijlen, advertenties...

Drukwerk/papierkeuze:
Ik help je de weg te vinden in het grote aanbod aan budget printers die je online vindt. Bij een kleiner budget is digitaal printen een uitstekende keuze voor je uitgave. Voor uitgaven met meer budget/grotere oplages werk ik nauw samen met uitstekende drukkers. Ook papierkeuze is een belangrijk onderdeel van de totale uitstraling van je uitgave. Hierin adviseer ik je graag.

Social media, mailings en websites:
Vaak is er voor een opdracht ook behoefte aan een totaalconcept, waarbij -naast print- ook uitingen op social media, mailings en een goed functionerende website nodig zijn. Schroom niet om dan ook contact op te nemen! We bepalen samen de identiteit/uitstraling/vormgeving van alle uitingen. En voor de uitwerking van websites en de socials werk ik vervolgens nauw samen met uiterst ervaren bouwers/animatoren/makers.

Over mij:
18 jaar ontwerp-ervaring
gedetailleerd
snel
flexibel
betrouwbaar

Meer weten:
In de Hoofdkraan portfolio staan enkele voorbeelden van mijn werk. Kijk op mijn website voor meer werk, een overzicht van klanten voor wie ik heb gewerkt, en voor meer gedetailleerde contactinformatie.
Je kunt altijd bellen voor meer info, en mocht je in de buurt zijn: wees welkom.

Portfolio

boris2.jpg

Gezond eten met Boris

Art Direction, vormgeving en illustratie van 3 kinderboekjes voor een voorlichtingscampagne van het Voedingscentrum. Kijk op de website voor meer details!
HMcover2.jpg

Hemelse Modder

Vormgeving van een kookboek voor restaurant 'Hemelse Modder'. Janneke Vreugenhil schreef: "Het eerste compliment moet naar de vormgever, die er een bovengemiddeld oogstrelende uitgave van maakte. Pakkende cover, prettig papier, rustige bladspiegel."
Voor een kijkje in het boek - ga naar de website!
cabinready.jpg

personeelsblad KLM

Art Direction en vormgeving. De Cabin Ready was een tijdschrift waarin zakelijke bedrijfsinformatie werd afgewisseld met artikelen over de blauwe crew en hun avonturen ergens op de wereld. Het was dan ook geen gewoon personeelsblaadje, maar meer een volwaardig magazine waar het voltallige personeel elke maand weer reikhalzend naar uit keek. Maar helaas overleefde ook dit magazine de vele bezuinigingsronden bij de KLM niet: eind 2015 verscheen de laatste editie.
Het binnenwerk van het magazine kun je bekijken op de website.
maan1.jpg

kinderboeken

Vormgeving en illustratie voor de maan/planeten/sterren-kinderboeken van Govert Schilling, die geanimeerd vertelt over zijn favoriete onderwerp. Het zijn hele vrolijke boeken geworden, met op elke pagina verrassende, kleurrijke en grappige illustraties. We zijn er trots op! Ook even door de boeken bladeren? kijk op de website!
perfume_magazinecover2.jpg

Juice

Art Direction en vormgeving voor 'Juice', het glossy in-house magazine van parfumhuis Coty. Met dit magazine presenteert Coty de nieuwe lanceringen van de parfummerken die ze in huis heeft. Maar er wordt ook aandacht besteedt aan de grote modehuizen en aan de rijke historie van de wereld van geuren. Ook worden er ingrediënten uitgelicht om de bestanddelen van parfums beter te kunnen duiden. En dat is mooi meegenomen voor de doelgroep. Want hoe lekker en hebbedingerig het magazine er ook uit ziet: deze glossy is voor de medewerkers op de winkelvloer van vijf grote parfumerieketens in de U.S.! Het magazine inkijken? Bezoek de website!

Referenties

Datum:
04-09-2018
Van:
Benjamin Van Doorslaer
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Super tevreden!

Uitgevoerde opdrachten

Zeefdruk Ontwerp voor Nieuwe Drank
Beste freelancers,    Voor een nieuw op de markt te brengen alcoholische drank zijn wij op zoek naar een ontwerper die voor ons een ontwerp kan maken. Het betreft een zeefdruk ontwerp in 1 kleur.    Het ontwerp moet er vooral stoer en ludiek/grappig uit zien. Dit word op de fles gezeefdrukt.    Er is al wel een idee van…
Bovensmilde 26 sep
Ontwerp van Leadmagnet (10 pagina's, PDF, Incl. Cover)
Beste freelancers,    Ik heb een ontwerp nodig voor een leadmagnet (downloadbare pdf) van 10 pagina's rond het verkopen van vastgoed. Finale oplevering max 2 weken.    Wie zou hiervoor een offerte kunnen toesturen?
12 aug

Vraag Edith direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden