Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. WordPress
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Developer voor Opzetten Multi-step Form (Lange Samenwerking)

Opdracht ID: 47340

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 12-04-2021
Reacties: 7
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 15-04-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een webdeveloper voor lange termijn die mij kan ondersteunen met complexe WordPress activiteiten en Plugins. Via het CMS WordPress ben ik een E-commerce bedrijf gestart, gebaseerd op een subscription service. Op het moment ben ik met spoed op zoek naar een ervaren webdeveloper die mij kan ondersteunen met het opzetten van een multi-step/gravity form. Het is belangrijk dat de multi-step form geoptimaliseerd is voor elk device (mobile,desktop/tablet).

De eerste stap moet een 'choose your size' form. De tweede stap moet een 'choose your style' form zijn. Wanneer de bezoeker de maat heeft geselecteerd moet de eerste stap automatisch naar de tweede stap gaan, zonder dat de bezoeker handmatig op 'next step' button hoeft te klikken. De derde stap moet een 'choose your bag' form zijn. De laatste stap moet een samenvatting zijn van de gekozen opties en gekoppeld zijn naar de checkout landingspagina.

De betaalmethodes zijn: Paypal, creditcard en iDEAL. Ik ben in staat om de typografie, symbolen en kleurcodes te leveren. Om mijn aanvraag te verduidelijken ben ik in de gelegenheid om voorbeelden en screenopnames te sturen hoe het multistepform/gravity form eruit moet zien. Overigens, is kennis van JavaScript een pré om mijn wensen te voltooien.

Ik kijk ontzettend uit naar een goede samenwerking op lange termijnbasis.

Wordpress freelancers die hebben gereageerd (7)

Jeroen
Jeroen
12-04-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Jos
Jos
12-04-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Marc
Marc
12-04-2021
3 referenties
Gemiddelde score
9.5
Evert
Evert
12-04-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Didier
Didier
12-04-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.9
Manolito
Manolito
12-04-2021
6 referenties
Gemiddelde score
9.7
Onno
Onno
12-04-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.6
Toon meer reacties

Freelance Wordpress opdrachten

Wordpress website ombouwen

Geplaatst: 2 apr
Beste freelancers, Ik wil mijn website, gebouwd met thema Astra en Elementor Pro, omzetten naar het Avada thema en opnieuw opbouwen. De pagina- en categoriestructuur moet anders worden en de hele achterkant moet opnieuw ingeregeld worden (technische zaken, statistisch paneel, beveiliging, maar ook huisstijl, zoals kleuren en fonts). De site moet voorzien worden van een blog-omgeving, mogelijkheid…

Filter/custom fields via code toevoegen aan WP Store Locator

Geplaatst: 5 apr
Beste freelancers, Programmeur of developer gezocht die in de plugin WP Store Locator via code dropdown filters/custom fields kan toevoegen. WP Store Locator heeft slechts 1 categorie-filter. Tarief in overleg, maar daar komen we uit!

WordPress website

Geplaatst: 19 mrt
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die een WordPress website voor mij kan bouwen en deze binnen 1 week kan opleveren. De website bestaat uit 4 pagina's (inclusief de contactpagina). Graag iemand die creatief is, meedenkt en vlot is. Mocht je interesse hebben in de opdracht, reageer dan op dit bericht met wat van je al verrichtte werk en de prijs. 

Google Analytics

Geplaatst: 29 mrt
Beste freelancers, Ik beheer enkele websites. In het verleden kon ik via Google Analytics zien hoeveel mensen de websites bekeken, welke pagina's (berichten) het meest werd bekeken enzovoort. Sinds enige tijd heeft Google het Google Analytics systeem veranderd. Nu moet ik een en ander instellen, maar dit is niet mijn ding. Ik zoek iemand die mij hierbij kan helpen, en in de toekomst ook een…

Geavanceerd Automatisch Bestelsysteem

Geplaatst: 6 apr
Geavanceerd Automatisch Bestelsysteem Budget: €2000,- Introductie : ** is een innovatief bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en distributie van duurzame reinigings- en hygiëneproducten. Onze missie is om bedrijven in verschillende sectoren zoals horeca, gezondheidszorg en onderwijs te voorzien van milieuvriendelijke oplossingen zonder in te boeten aan effectiviteit. Onze producten…

Webbouwer WordPress DIVI gezocht

Geplaatst: 19 mrt
Beste freelancers, Ik zoek een webbouwer die goed kan werken met WordPress en met name met DIVI. Het gaat om +/- 10 websites die met DIVI zijn gebouwd. Deze websites van klanten moeten onderhouden worden en uitgebreid. Tevens komen er voor nieuwe klanten websites bij. Hoor graag wie mij hierin kan helpen en overleg over de kosten per case.  

Website developer Frontend

Geplaatst: 5 apr
Beste freelancers, Wij zijn een bedrijf die alleen met freelancers werkt. Ik heb geen personeel. Om ons team te versterken zoek ik nu een freelancer die op regelmatige basis werk voor me kan uitvoeren, een website developer met als specialiteit DIVI. Maar die ook bekend is met Elementor. Ik zoek dus geen programmeur, (die hebben we al) maar echt een developer. Of kort door de bocht: een website bouwer!…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht