Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Web Design
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Design & Bouw Recruitment Webpagina (Werkenbij)

Opdracht ID: 50367

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 09-03-2022
Reacties: 9
Locatie: Rotterdam, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 13-03-2022
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Opdracht bestaat uit design & bouw van recruitment website werkenbij.***.nl. Daarnaast verzoek om enkele marketing materialen in lijn met design website op te leveren t.b.v. online banners, flyers, posters in bushokjes.
Tijdslijnen: indien mogelijk oplevering binnen 2-3 weken

1. Design van relatief simpele website. Huidige website is ***.nl. Nieuwe recruitment website is vergelijkbaar in complexiteit, maar vereist wel visuele lift. Foto's & video worden aangeleverd. Eerste concept van website in bijlage maar is visuele kopie van andere website. Kan dus niet 1-op-1 gebruikt worden.
2. Bouw van website in wordpress, domeinnaam werkenbij.***.nl
3. Opleveren marketing materialen, waaronder:
- 2x een opzet voor een poster geschikt is voor buitenreclame (bushokje, abri of AO). In lijn met de stijl van website, exacte tekst op deze poster wordt nog bepaald.
- 1x opzet voor een flyer (A4), met voorop 'over ***' en achterop informatie over het data talenten programma. In lijn met de website, exacte tekst op deze flyer wordt nog bepaald.

Interesse? We zien graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Freelance webdesigners die hebben gereageerd (9)

Rik
Rik
09-03-2022
3 referenties
Gemiddelde score
10
Ilja
Ilja
09-03-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Jos
Jos
09-03-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Amy
Amy
09-03-2022
6 referenties
Gemiddelde score
10
Marc
Marc
09-03-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Alain
Alain
09-03-2022
4 referenties
Gemiddelde score
9.5
Sander
Sander
09-03-2022
4 referenties
Gemiddelde score
10
Hans
Hans
09-03-2022
6 referenties
Gemiddelde score
9.9
Marlous
Marlous
09-03-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Webdesign opdrachten voor freelancers

Simpele website

Geplaatst: 28 apr
Beste freelancers, Ik zou graag een website willen laten maken , maar wel alleen een contact formulier Ik heb al een geregistreerd domein site naam. Gaat om schilderbedrijf waarvan website gemaakt moet worden gericht op contactformulieren en vragen . Graag info voor prijzen en uitleg

Webdesigner met Woocommerce ervaring gezocht

Geplaatst: 25 apr
Beste freelancers, Voor een bedrijf in de kozijnenbranche zijn wij opzoek naar een webdesigner die een woocommerce design kan customizen.

Bewegende afbeelding voor op website

Geplaatst: 14 apr
Beste freelancers,  Ik ben op zoek naar een freelancer die voor ons een animatie afbeelding kan maken voor op onze 404-pagina. We hebben daar nu een afbeelding staan van een auto die aan komt rijden, zie suncamp.nl/hfhg Ik zou deze afbeelding graag vervangen door een caravan met pech (zoiets zoals in de bijlage) of een caravan met lekke band. Het leukst is wel als er iets beweegt op de afbeelding.…

Website wordpress bouwen

Geplaatst: 8 apr
Beste freelancers, Voor een uit te brengen boek heb ik een website nodig. Een landingspage waar ook een webshop mogelijkheid is om het boek te bestellen.

Webdesigner Gezocht voor Langere Termijn

Geplaatst: 23 feb
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een talentvolle, meedenkende junior zzp webdesigner die voor ons fashion gerelateerde start-up project een WordPress site (simpel, maar stijlvol) kan creëren. Huisstijl: wit/zwart/goud. We willen starten met 3 pagina's, en later uitbreiden. Content wordt aangeleverd. Design in overleg. Graag zien we jullie portfolio's tegemoet!

Webdesigner Gezocht voor Telecom Website

Geplaatst: 1 feb
Beste freelancers, Wij zijn een aanbieder van telefonie voor zowel zakelijke klanten als consumenten, gevestigd in Rijswijk. Ik ben op zoek naar een website ontwerper die de website van de onderneming een frisse uitstraling kan geven. Ik wil dat een klant een wauw beeld krijgt zodra de klant onze website bezoekt.  Ik wil ook een goed bestelformulier waarbij wij als collega's ook de aanvraag…

Logo en Website voor Machine Leverancier

Geplaatst: 3 feb
Beste freelancers, Voor een internationaal opererende machine leverancier willen we een nieuw logo en nieuwe website laten maken. Het logo moet modern en strak worden. De website moet van deze tijd zijn en met een CMS door ons zelf te beheren zijn. Graag offertes met prijs indicatie of met uurtarief en portfolio.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht