Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Ara Wiebe Evert Jurriaan Maaike Jasper Ruben Edwin Vincent Remco Jacobine Erwin Ricardo Dirk Marek

Profiel

Mijn naam is Alain Wolffenbuttel en woonachtig in Groningen. Ik ben al een aantal jaar actief als creatieve freelancer, waarbij ik heb gewerkt aan uiteenlopende projecten.

Mensen omschrijven mij als een creatieve duizendpoot, die van alle markten thuis is. Van logo/huisstijl design tot drukwerk en van website ontwerp tot Wordpress/Woocommerce ontwikkeling. Niets is mij te gek!

Ondersteuning van klanten staat bij mij hoog in het vaandel. Samen tot een mooi eindproduct komen, waar wij beide meer dan tevreden over zijn.

Als klant kunt u mij alles vragen en sta ik altijd voor u klaar!

Referenties

Datum:
01-02-2017
Van:
robbert sijm
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Prima werk! Aanrader.
Datum:
20-05-2016
Van:
Judith Brevoord
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Alain heeft snel door wat je wilt, reageert snel op je vragen, voert veranderingen snel door. Met 1 maand had ik mijn website de lucht in, terwijl ik met niets begon, behalve wat ideeën in mijn hoofd. Prijs/kwaliteit verhouding voor mij uitstekend. Dank je Alain, ik kan iedereen aanraden met jou in zee te gaan.

Uitgevoerde opdrachten

Freelance HTML Specialist Gezocht
Beste freelancers,    Voor een van onze website's ben ik op zoek naar iemand die kan werken met HTML coderingen. De opdrachten bevatten o.a het op de juiste manier toevoegen van tabellen en responsive maken van afbeeldingen op webpagina's.    Wie kan ons hierbij helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.
Beverwijk 10 aug
Aanpassing WordPress Website (Avada Fusion)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het aanpassen van een bestaande WordPress website (theme avada fusion).    Inhoud:  Werkzaamheden voor het verrichten van de onderstaande aanvullingen/aanpassingen;  - Andere hoofdmenu (header) +aanpassen gewijzigde logo  - Plaatsen van circa 24 afbeeldingen…
Harderwijk 15-10-2016
Grafisch Ontwerper voor Logo en Website Gevraagd
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een grafisch designer. Het gaat om het ontwerpen van een logo en website voor een snel groeiend media bedrijf.    Liefst in de omgeving Groningen maar online contact kan ook. Er is een budget van 500-1000 euro.    Bij interesse horen we graag van u.
Hoofdkantoor te Groningen 21-07-2016
Website Bouwer en Content Schrijver Gezocht
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een webdesigne die voor mij een website kan bouwen in mijn eigen huisstijl. Vervolgens moet ik deze website verder in zijn geheel zelf kunnen beheren. Ook moet de site geoptimaliseerd worden voor mobiele apparaten. Enkele andere opdrachten die in de website opgenomen moeten worden opgenomen/aan worden…
Zoetermeer 15-03-2016

Vraag Alain direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden