Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. WordPress
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Complete Wordpress Site voor Woongroep Volgens Specs

Opdracht ID: 39765

Budget: € 1000 tot € 6000
Geplaatst: 03-07-2019
Reacties: 10
Locatie: Haarlem, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 15-07-2019
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een ervaren websitedeveloper (of team) die een Wordpress website voor onze woongroep kan maken uitgaande van een bestaande template. De huidige site is lang over de datum en de maker is vertrokken. Wij zoeken nu een betrouwbare en swingende partij die ons kan helpen met een nieuwe website volgens de volgende specs:

Inhoud site
  • Homepage;
  • Ons verhaal (geschiedenis van het huis);
  • Onze woongroep;
  • Onze manier van leven
  • Visie, missie (bijv. buurtfunctie};
  • Stadsherstel;
  • Blogfunctie
  • Reacties van bezoekers (Ratingsystem?);
  • Contact en route
  • De 5 instellingen die hier gevestigd zijn

Functionaliteit
  • Wij verhuren 3 zalen; die moeten door de gebruiker te reserveren zijn via de site;
  • De huurders moeten ook via de site de zaalhuur kunnen voldoen (Ideal, betalingsverzoek etc);
  • De bezoekers moeten op de site de programmering van de zalen van de komende weken/maanden kunnen zien en tickets kunnen kopen;
  • De site moet zo (gebruiksvriendelijk) ingericht zijn dat één van de bewoners eenvoudig zelf een nieuw evenement (concert, lezing etc.) kan uploaden (een testfile met een plaatje/filmpje);
  • Uiteraard Mobile first, dus per definitie responsive;

Extra 'nice to have' functionaliteit:
Dat de mobilele-site ook een functie heeft waardoor je met behulp van de app door de stad Haarlem kan lopen en een (interactieve) wandeling kan gaan maken waarbij je veel over Haarlem te weten komt.

Content en overige zaken
  • Onze content bestaat uit foto's, copy, muziek en films (eventueel animaties in eigen beheer);
  • In een later stadium zijn pas SEO, Google Adds etc. aan de orde;
  • Het is voor ons van groot belang dat er en goede SLA is waarin beschreven dat de bouwer adequaat kan reageren op calamiteiten - we willen goede afterservice en onderhoud;
  • We willen heldere afspraken over het IP van de code.

Wie zoeken we?
Wij zoeken een webdeveloper (of team) met uitstekende codingskills en ervaring in Wordpress. Dit moet iemand zijn die met ons meedenkt en goed en helder mensentaal met ons kan spreken. Hij/zij moet dus communicatief sterk zijn en open van geest.
 Een persoonlijke klik is heel belangrijk; authentieke persoonlijkheden met WYSIWYG, ook 'nee' kunnen zeggen als je iets niet kan. We zijn hier allemaal verzot op aardige ontspannen mensen, proberen we zelf ook te zijn; dus dat is ook een vereiste.

Wij willen graag een single point of contact bij jullie organisatie om te vermijden dat we aan meerdere verschillende mensen onnodig dezelfde dingen moeten uitleggen.
We verwachten een snelreagerende en adequate helpdesk-aanpak.

Wanneer
In verband met de voorbereidende werkzaamheden (content maken etc) verwachten wij in september/oktober te kunnen starten. Een strikte deadline hebben we niet, maar als wij de content zelf kunnen verzorgen en er een strak functioneel ontwerp komt, dan denk ik dat een doorlooptijd van drie maanden realistisch is. Wij hopen dus in januari 2020 te kunnen testen, bugfixen en dan in februari live te gaan.

Heb je interesse dan verwachten wij een goed onderbouwde offerte met een visie en willen we gerealiseerde projecten kunnen zien en referenties kunnen spreken.

Wie zien jullie reacties met belangstelling tegemoet.

Wordpress freelancers die hebben gereageerd (10)

Roel
Roel
03-07-2019
7 referenties
Gemiddelde score
9.7
Manolito
Manolito
03-07-2019
6 referenties
Gemiddelde score
9.7
Rasjid
Rasjid
03-07-2019
0 referenties
Gemiddelde score
Jeroen
Jeroen
03-07-2019
4 referenties
Gemiddelde score
10
Mustafa
Mustafa
03-07-2019
4 referenties
Gemiddelde score
9.8
Rida
Rida
03-07-2019
0 referenties
Gemiddelde score
Gino
Gino
03-07-2019
25 referenties
Gemiddelde score
9.8
Rob
Rob
03-07-2019
1 referenties
Gemiddelde score
10
Pedram
Pedram
03-07-2019
1 referenties
Gemiddelde score
10
Jeroen
Jeroen
03-07-2019
2 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Freelance Wordpress opdrachten

Wordpress website voor klussen

Geplaatst: 17 apr
Goedemorgen. Ik wil een simpele maar goede wordpress website hebben waar consumenten hun opdrachten op kunnen zetten. Het gaat hoofdzakelijk om opdrachten in de vloerenbranche. Bezoekers plaatsen de opdracht, wij zoeken een geschikte vloerenlegger. Wat is er mogelijk en wat zijn de kosten hiervoor?

Breakdance wordpress thema aanpassen.

Geplaatst: 18 apr
Beste freelancers, [VANWEGE HET GROTE AANTAL REACTIES KAN IK HELAAS NIET OP ALLE REACTIES REAGEREN. EXCUUS] We hebben een wordpress site met break dance thema waarin we enkele aanpassingen willen doen. Ik zoek iemand die break dance kan en op free lance basis mij kan helpen aanpassingen te maken.  

Google Analytics

Geplaatst: 29 mrt
Beste freelancers, Ik beheer enkele websites. In het verleden kon ik via Google Analytics zien hoeveel mensen de websites bekeken, welke pagina's (berichten) het meest werd bekeken enzovoort. Sinds enige tijd heeft Google het Google Analytics systeem veranderd. Nu moet ik een en ander instellen, maar dit is niet mijn ding. Ik zoek iemand die mij hierbij kan helpen, en in de toekomst ook een…

Website developer Frontend

Geplaatst: 5 apr
Beste freelancers, Wij zijn een bedrijf die alleen met freelancers werkt. Ik heb geen personeel. Om ons team te versterken zoek ik nu een freelancer die op regelmatige basis werk voor me kan uitvoeren, een website developer met als specialiteit DIVI. Maar die ook bekend is met Elementor. Ik zoek dus geen programmeur, (die hebben we al) maar echt een developer. Of kort door de bocht: een website bouwer!…

Wordpress website ombouwen

Geplaatst: 2 apr
Beste freelancers, Ik wil mijn website, gebouwd met thema Astra en Elementor Pro, omzetten naar het Avada thema en opnieuw opbouwen. De pagina- en categoriestructuur moet anders worden en de hele achterkant moet opnieuw ingeregeld worden (technische zaken, statistisch paneel, beveiliging, maar ook huisstijl, zoals kleuren en fonts). De site moet voorzien worden van een blog-omgeving, mogelijkheid…

Filter/custom fields via code toevoegen aan WP Store Locator

Geplaatst: 5 apr
Beste freelancers, Programmeur of developer gezocht die in de plugin WP Store Locator via code dropdown filters/custom fields kan toevoegen. WP Store Locator heeft slechts 1 categorie-filter. Tarief in overleg, maar daar komen we uit!

WordPress website

Geplaatst: 19 mrt
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die een WordPress website voor mij kan bouwen en deze binnen 1 week kan opleveren. De website bestaat uit 4 pagina's (inclusief de contactpagina). Graag iemand die creatief is, meedenkt en vlot is. Mocht je interesse hebben in de opdracht, reageer dan op dit bericht met wat van je al verrichtte werk en de prijs. 
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht