Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Compilatie Maken van Video Materiaal

Geplaatst op:
30 juli 2020 10:05
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Film & Video
Opdracht ID:
44366
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 25 tot 40 p.u.

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar iemand die verschillende voetbal filmpjes die ik heb gemaakt in elkaar kan zetten zodat het een compilatie video word.
Ik heb een voorbeeld van een ander video hoe ik het uiteindelijk wil hebben en kan deze bij interesse toesturen.

Ik ben erg benieuwd naar de mogelijkheden.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Guy Guy 30-07-2020
Robin Robin 30-07-2020
referentiesterren
6 referenties
Etienne Etienne 30-07-2020
referentiesterren
1 referentie
Wiedjai Wiedjai 30-07-2020
referentiesterren
2 referenties
Atze Atze 30-07-2020
referentiesterren
2 referenties
Max Max 30-07-2020
Sabina Sabina 30-07-2020
Jessie Jessie 30-07-2020
Mark Mark 30-07-2020
Murk Murk 30-07-2020
referentiesterren
33 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Filmen en Livestreamen van Bruiloft
Beste freelancers,    Wij zoeken voor de bruiloft van mijn nichtje en haar verloofde iemand die de trouwerij zou willen filmen en livestreamen. Het feest vindt (buiten) plaats op 29 augustus in de buurt van Deventer, het gedeelte wat gestreamd wordt is van 16:00 tot 17:30. Op welke platform het wordt gestreamd maakt niet uit, zolang het met…
14 aug
Uitlegvideo van Applicatie d.m.v. Screen Capture
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die de werking van een applicatie vanaf een scherm kan vastleggen en editen.  Het eindproduct moet een filmpje zijn van maximaal 1 minuut, inclusief on screen tekst en eventueel muziek.    Ik zie graag een reactie tegemoet.   
13 aug
Lichtman Gezocht voor Videoclip Shoot
Beste freelancers,    Op 14 augustus as. gaan wij een shoot maken voor een video clip in Amsterdam. Hiervoor zijn we nog op zoek naar een lichttechnicus ofwel een lichtman die ons kan helpen met een professionele video clip.    Heb je interesse, ervaring en ben je beschikbaar, dan komen we graag met jou in contact.
10 aug
Filmopname van Trouwerij (8 Augustus 2020)
Beste freelancers,    Wie kan ons met spoed helpen aan een mooi trouw opname. Wij trouwen op zaterdag 08 augustus, 13:30 - 15:00 uur, de trouwerij vindt plaats aan de Singel in Amsterdam.  Graag zouden we uiteindelijk een compleet gemonteerde en bewerkte video willen ontvangen.    We horen graag van jullie!
7 aug
Geluidsfragment van Filmopname Verbeteren
Beste freelancers,    Van onze trouwopnames ben ik er achteraf achter gekomen dat de wind vol op de microfoon staat waardoor je heel veel wind ruis hoort en weinig speech.  Ik zoek iemand die het geluid / speeches zo duidelijk mogelijk kan maken met zo min mogelijk ruis van twee video fragmenten.    Ik weet dat je het in Adobe…
6 aug
Youtube Video Editor Gezocht
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een editor voor mijn Youtube kanaal. Mijn kanaal is gebaseerd op Lifestyle, fashion & Beauty. Momenteel upload ik 3 video's in de week meestal rond de 10 a 15 minuten. Samen wil ik graag kijken hoeveel van deze video's je zal gaan overnemen. Zelf ben ik een afgestudeerde AV-specialist…
3 aug
Filmmaker Gezocht (Particuliere Klus)
Beste freelancers,    Ik zoek een filmmaker die mijn zoon (keeper) wilt filmen tijdens zijn wedstrijden en af en toe trainingen en dan de beste momenten eruit wil halen om deze te bewerken.    Heb niet zo veel te besteden maar wie o wie zou deze klus aan willen gaan? Alles is bespreekbaar.
3 aug