Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Etienne

Etienne Timmermans

Documentaires, promotie en bedrijfsvideo's

|
Locatie: Bergen op Zoom
|
Actief sinds: 26-11-2017
|
Uurtarief: € 38
|
Profiel bekeken: 344 keer
|
KvK-nummer: 62217747 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

4COMM

Adresgegevens

Noordhil 18
4617LW Bergen op Zoom

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Waar staat 4COMM voor?
4COMM staat voor het maken van een communicatiemiddel in de vorm van film of video.
4COMM maakt bedrijfsfilms. Voor interne of externe communicatie. Voor interne of externe training. Voor reclame voor uw bedrijf. Om te vertellen wat uw processen zijn of wat u doet.

Hoe zien we dat?
Video's kunnen een ondernemingen nog meer naar buiten richten en ondersteunen in hun groei.
Consumenten willen snel kunnen beslissen en willen daarvoor zoveel mogelijk informatie snel kunnen opvragen. Korte video's zijn daarbij een effectief hulpmiddel.
Door een toenemende ontwikkeling van de techniek zal, voor het maken van deze video's, een steeds sterkere concurrentie op de markt ontstaan. Door de groei in deze markt, blijft er voldoende ruimte voor betaalbare en kwalitatieve video producten.
4COMM zal zich blijven ontwikkelen op het gebied van inzet van video als het communicatiemiddel voor de ondernemer.

Wat doen wij?
MARKT: Wij richten ons op ondernemingen (dus ook ZZP-ers), onderwijsinstellingen, stichtingen en verenigingen.
PRODUCT: 4COMM maakt video's om te communiceren naar interne- of externe klanten. Denk aan informatie-, instructie- en promotie video's. 4COMM voorziet in de behoefte van ondernemers om informatie over hun bedrijfsactiviteiten en producten te delen via het medium video.
COMPETENTIE: 4COMM onderscheid zich door lagere tarieven als gevolg van lagere kosten. 4COMM maakt betaalbare video-producties voor kleine ondernemingen, door creatief, inventief en kosten effectief te werken met beperkte middelen maar met de juiste kwaliteit.
NORMEN, WAARDEN EN OVERTUIGINGEN: 4COMM is een integer, professioneel en onafhankelijke onderneming die zeer servicegericht is door het goed kunnen luisteren naar onze klanten en door het leveren van een hoge kwaliteit.

Werkt met
Onze opname apparatuur is praktisch en professioneel. Voor video en audio kiezen we voor de meest efficiente oplossingen. 4COMM heeft de mogelijkheden om opnamen voor producten en voice-over in eigen studio’s op te nemen. Daarnaast kan er met Chroma-Key (green screen) gewerkt worden. 4COMM zorgt voor rechtenvrije muziek of besteed het maken van klantspecifieke muziek uit aan componisten en muzikanten. 4COMM werk samen met een groeiend aantal voice-overs / stemacteurs voor Nederlandse, Vlaamse, Duitse, Engelse en Franse voice-over teksten. 4COMM huurt indien van toepassing interviewers, actuers en regisuers in. 4COMM kan de eindproducten in meerder talen leveren of voorzien van ondertiteling in de gewenste taal. 4COMM werkt samen met vertalers en vertaalbureaus voor vertalingen van teksten in beeld, interviews, ondertiteling en voice-overs.

Plan
4COMM werkt met een stappenplan om ervoor te zorgen dat er controle over de voortgang is en dat u als klant bij alle onderdelen betrokken bent. De uitvoering van een audiovisuele product bestaat uit 5 fasen; Concept, Scenario, Opnames, Voormontage en Oplevering
Na elke fase vragen we van de opdrachtgever een schriftelijke fiattering
Bij het verder invullen van het projectplan hebben de volgende punten een belangrijke invloed; Op hoeveel locaties moet er gefilmd worden? Dit heeft direct invloed op de totale looptijd van een of meerdere fasen van de uitvoering van de AV product (1, 2 of meer dan 5 locaties?). Hoeveel minuten moet de video duren? (ongeveer 1, 2, 3, 4 of 5 minuten?). Hoe langer de film des te minder hij geschikt is voor een reclame of promotie film. Hoe moet de video aangeleverd worden? Op CD/DVD, via USB, YouTube, Vimeo, Dropbox of Wetransfer Moet de video een professionele voice-over bevatten? Zijn er mogelijk goede spreekstemmen in uw organisatie en kunnen deze mensen dit ook met de juiste beleving uitspreken? Moet de video rechtenvrije muziek bevatten?

Portfolio

OPS.jpg

Wat doet de schildersziekte, OPS, met jou en met j

Als gevolg van het dagelijks werken met vluchtige organische oplosmiddelen (VOS) is Frank ziek geworden met onomkeerbare gevolgen voor hem en zijn naasten. Deze film laat dit zien. Kijk voor de film op ons YouTube kanaal 4COMM
Circulaire-Inkt.jpg

Circulaire Ink

Wist u, dat via de gerecycelde verpakkingen er giftige stoffen in ons voedsel terecht komen? Nee, kijk dan eens hoe dat zit en wat er anders/beter kan. Deze film laat dit zien. Kijk voor de film op ons YouTube kanaal 4COMM
Kijken-door-het-------raampje-------van-het-kind.jpg

Kijken door het ''raampje'' van het kind

Een animatie om op een eenvoudige manier uit te leggen wat er kan gebeuren in de hersenen van een kind dat heel vervelende dingen heeft meegemaakt. Het beschrijft wat er gebeurt in de hersenen van een kind en hoe je dit kunt herkennen en kunt voorkomen.

Referenties

Datum:
04-06-2018
Van:
Frank Goedhart
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Op alle onderdelen heeft Etienne zeer goed werk geleverd. Na het prettige kennismakingsgesprek kregen we vrijwel meteen een offerte die we goed hebben gekeurd. Etienne was zeer enthousiast om onze bruiloft te mogen filmen en had alles heel goed voorbereid. We kregen supersnel een highlight- en definitieve video van onze mooie dag. Het resultaat was prachtig, precies zoals we het hadden gehoopt. De film is echt een weergave van hoe we de dag hebben beleefd. Tijdens het filmen zelf is Etienne niet opgevallen, ondanks alle professionele apparatuur dat hij bij zich had. Hij stelde ons ook op ons gemak die dag, prettig in de omgang. We kregen heel veel complimenten van familie en vrienden op onze video. Samengevat: heel erg tevreden! We raden Etienne zeker aan!

Uitgevoerde opdrachten

Bruiloftsvideo Maken op 23 juni in Sprimont (België)
Beste freelancers,    Wij zoeken iemand die een bruiloftsvideo kan maken op as zaterdag, 23 juni in Sprimont, Belgie. Van 11-22.00 uur. Product: een compilatie van de dag van een paar minuten en een langere versie met de speeches etc.    Wie is beschikbaar en wat zijn de kosten? We zien graag een offerte tegemoet.
Sprimont, Belgie (kasteel) 20 jun
Videograaf voor Bruiloft 26 Mei in Zevenbergen
Beste freelancers,    Wij zijn voor onze bruiloft zaterdag 26 mei te Zevenbergen (Noord-Brabant) op zoek naar een videograaf. Het liefst vanaf het moment van aankleden van bruid en bruidegom t/m feest, maar dat zal ook afhankelijk zijn van de prijs.    Wij horen graag wat er mogelijk is.
Zevenbergen 10 mei

Vraag Etienne direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden