Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Jessie

Jessie Jacobs
Over Jessie

Hallo, ik ben Jessie Jacobs uit Groesbeek! In 2017 afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, opleiding communicatie & multimedia design (Interaction Design). Na mijn studie heb ik 2,5 jaar bij Bidfood te Ede gewerkt als Designer en Traffic Coördinator. Hierbij was ik verantwoordelijk voor de coördinatie en realisatie van diverse online en offline uitingen. Denk aan de coördinatie van magazines, vormgeving online magazine (Foodyard magazine), re-design Bidfood Salestool, vormgeving drukwerk (visitekaartjes, flyers, uitnodigingen, posters etc.) en online banners.
 
Na Bidfood was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Sinds februari 2020 ben ik aan de slag gegaan bij FAKRO Nederland op de marketingafdeling. Hier ben ik verantwoordelijk voor alle sociale media, organiseer ik evenementen, richt in beursstanden in, houd ik de website bij en verzorg ik nieuwsbrieven en mailings. Daarnaast word ik gevraagd voor verschillende overige vormgeef klusjes zoals het maken van een prijslijst, uitnodiging, couponbon, spandoek...

 

Portfolio

Music on Demand | Logo, verzoekkaartjes en meer
Loading.

In Balans met Monique | Logo en visitekaartje
Loading.

Handmade by Hannies | Logo en visitekaartje
Loading.

Geboortekaartje Xavi
Loading.

Trouwkaart Rowdy & Patricia
Loading.

 

Vraag Jessie direct om offerte


Stuur een bericht