Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. WordPress
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Campingartikelen Webshop Aanpassen

Opdracht ID: 52619

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 27-02-2023
Reacties: 8
Locatie: Haaksbergen, Overijssel
Laatst gewijzigd: 09-03-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar iemand die een bestaande WordPress / WooCommerce webshop goed kan aanpassen en verbeteren.

Over ons
Onze webshop is ontstaan uit passie voor avontuurlijk reizen met eenvoudig te gebruiken materialen. Onze producten zijn dan ook uit passie en gebruiksgemak gekozen. Continu onderweg zijn heeft de basis gelegd voor het willen delen van campingartikelen van goede kwaliteit, een groot en eenvoudig gebruiksgemak. Wij verkopen reeds in 7 landen deze artikelen en still going strong!

Interesse? Dan hoor ik graag van je.

Wordpress freelancers die hebben gereageerd (8)

Jonathan
Jonathan
27-02-2023
13 referenties
Gemiddelde score
9.9
Rik
Rik
27-02-2023
3 referenties
Gemiddelde score
10
Peter
Peter
27-02-2023
6 referenties
Gemiddelde score
9.9
Marc
Marc
27-02-2023
3 referenties
Gemiddelde score
9.5
Sander
Sander
28-02-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Manolito
Manolito
28-02-2023
6 referenties
Gemiddelde score
9.7
Catherine
Catherine
03-03-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
Adem
Adem
09-03-2023
7 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Freelance Wordpress opdrachten

Wordpress tekstschrijver met SEO kennis

Geplaatst: 29 feb
Beste freelancers, Voor het aanvullen van pagina's op onze website zijn we opzoek naar een ervaren tekstschrijver met kennis van SEO. Het betreft pagina's in de wereld van ICT. Wij zijn op zoek naar iemand die hier dan ook affiniteit mee heeft. Voor SEO optimalisaties maken we gebruik van een plug-in.

Mijn website lekker upgraden naar een pittige uitstraling!

Geplaatst: 2 feb
Hi hi webdevelopers, Hierbij plaats ik graag een opdracht, omdat ik mij aan het oriënteren ben naar een juiste partner voor het upgraden van mijn website. Ik heb de website zo'n twee jaar geleden zelf met handen en voeten in elkaar gezet :-) Maar bij groei, hoort ook een verbeterde website met eenheid van uitstraling. Wat ik graag zou willen bereiken met mijn website: - Indien mogelijk mijn…

WordPress cookiewetgeving

Geplaatst: 28 feb
Beste freelancers, Wie kan mij helpen met het voldoen aan de nieuwe cookiewetgeving die start vanaf 1 maart 2024? Ik heb een WordPress website voor mijn fysiopraktijk en zou graag een gratis plugin willen gebruiken die aan de wetgeving voldoet.  

Website bouwer

Geplaatst: 21 feb
Hallo, Ben jij een getalenteerde en creatieve webdesigner met passie? Dan ben ik op zoek naar jou om voor mijn bedrijf een unieke online aanwezigheid te maken die mijn visie en diensten weerspiegelt. Niet enorm uitgebreid, maar wel eentje met een sterke profilering en impact. Een website die ik, na oplevering, zelf op eenvoudige wijze kan onderhouden. De website moet  mijn (coaching)diensten…

Wordpress thema van Layerdrops installeren

Geplaatst: 26 feb
Beste freelancers, Via Themeforest heb ik een Wordpress thema gekocht van Layerdrops. De installatie is niet volledig gelukt en ik heb onvoldoende kennis van Wordpress om de oorzaak te kunnen achterhalen. Daarom zoek ik iemand die het thema kan installeren en de website gebruiksklaar kan maken.  

Webdesigner presentatie pre-productie musical

Geplaatst: 19 feb
Beste freelancers, We zijn een startup die voor de presentatie van de pre-productie van een nieuwe musicalconcept een online portal nodig hebben. Deze online portal zal dus niet regulier ‘live’ gaan, maar alleen online d.m.v. een interne wachtwoord toegankelijk zijn voor de beoogde B2B bezoekers die wij zullen gaan benaderen voor dit project. Wij zijn om zoek naar een webdesigner die met…

Cloudflare voor WordPress/WooCommerce

Geplaatst: 22 feb
Beste freelancers, Voor een WordPress/WooCommerce website moet Cloudflare worden ingeteld op zeer korte termijn. Wie heeft daar tijd voor en ervaring in? Welke gegevens heb je nodig en hoeveel tijd gaat het kosten?  
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht