Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Bedrijfslogo Wedding Ontwerpen (Rotterdam)

Geplaatst op:
7 mei 2020 14:45
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Logo & Huisstijl Design
Opdracht ID:
43379
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 50 tot 350

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar iemand die met mij een bedrijfslogo bedenkt en verfijnd.
Het is weliswaar zo dat ik een concept heb, maar mis toch een ervaren en professioneel visual oog om zoiets op te stellen. Mogelijk bespreking betreft huisstijl. Het logo moet geschikt zijn voor drukwerk.

Bij voorkeur een kandidaat die alle formats/bestanden kan opleveren en wonende te Rotterdam (voor eventuele zaken in de toekomst). Prijsbudgettering n.t.b.

Ik zie jullie reacties graag tegemoet.
 
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Joep Joep 07-05-2020
referentiesterren
2 referenties
Ivanka Ivanka 07-05-2020
Daniel Daniel 07-05-2020
referentiesterren
10 referenties
Ara Ara 07-05-2020
referentiesterren
7 referenties
Gino Gino 07-05-2020
referentiesterren
24 referenties
Jeroen Jeroen 07-05-2020
referentiesterren
2 referenties
Amy Amy 07-05-2020
referentiesterren
3 referenties
Anke Anke 07-05-2020
referentiesterren
1 referentie
Renske Renske 07-05-2020
referentiesterren
3 referenties
Sylvia Sylvia 07-05-2020
referentiesterren
2 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Huisstijl Ontwerpen voor Fotografe
Beste freelancers,    Ik wil graag een huisstijl ontworpen hebben voor een logo, visitekaartjes en briefpapier. Het logo moet geschikt zijn voor drukwerk.     Over mij  n 2007 ben ik begonnen met het fotograferen van huwelijken, kinderen & gezinnen. De sfeer, de liefde en de mooie momenten raken mij iedere keer…
28 mei
Oud Logo Digitaal Natekenen
Beste freelancers,    Ik zoek een digitaal tekenaar die een oud logo digitaal na kan tekenen zodat ik het kan gebruiken voor drukwerk. Het gaat om een man in klederdracht die een mand over zijn schouder draagt.    Ik zie jullie reacties graag tegemoet.
25 mei
Logo voor Arbeidsbemiddeling van Vluchtelingen
Beste freelancers,    Ik zoek een logo ontwerper voor mijn onderneming in de arbeidsbemiddeling van vluchtelingen. Ik ben specifiek op zoek naar iemand die mijn visie creatief kan neerzetten op papier. Ik ben op zoek naar iemand die dit zsm kan oppakken.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
22 mei
Look and Feel van Online Psycholoog Verbeteren
Beste freelancers,    Ik ben bezig om als psycholoog online te gaan en online programma’s aan te bieden om  zo veel meer mensen te kunnen bereiken en te helpen. Dit betekent dat ik veel te bieden heb aan mijn klanten als het gaat over gratis weggevers (e-books) maar ook Modules met uitleg en werkboeken, video's met content…
22 mei
Logo voor Bedrijf in Trainingen op Maat
Beste freelancers,    Ik wil graag mijn logo in de vorm hebben van Johnny Depp die je kan zien bij deze link: https://www.dropbox.com/s/1lcmrvanoo8cq9x/ideeën huisstijl en logo.docx?dl=0    Over ons  Wij verzorgen workshops en trainingen op maat. Onderwerpen zoals leren presenteren, interculturele communicatie en het gebruik…
14 mei
Logo van Twee Honden (Spoed)
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die een logo/plaatje kan maken van twee honden (koppen plus halsband) in een cirkel.  Ze moeten lijken op onze bestaande honden. Graag in Fullcolor en comic achtig. Het logo moet geschikt zijn voor drukwerk en graag binnen 5 werkdagen aanleveren.    Kan jij mij hiermee helpen? Dan zie ik…
13 mei
Logo voor Trauma Verwerking bij Bevallingen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die een logo kan ontwerpen voor mijn bedrijf: trauma verwerken van bevallingen en geboortes. Ik wil zelf ook de naam kunnen aanpassen en dit niet steeds te hoeven vragen aan een ander.    Kan je mij hierbij helpen? Ik zie je offerte graag tegemoet.
12 mei