Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Joep

Joep van Vuren
Over Joep

Mijn naam is Joep van Vuren. Ik ben een 37 jarige Leidenaar, Multimedia Producer van beroep. Ik ben Afgestudeerd als Media & Entertainment Manager aan de Hogeschool Haarlem. 

Mijn kennis en vaardigheden heb ik verder uitgebreid bij diverse online marketing bureaus en Narrowcasting bedrijven. Sinds 2009 heb ik mijn eigen Full service multimedia bureau, Content City. Voor uiteenlopende opdrachtgevers ontwikkel ik websites, grafische ontwerpen, Logo & huisstijl design, uitleganimaties, presentaties en (bedrijfs)video’s.

Bedrijven waar ik onder andere voor gewerkt heb zijn: XS4ALL, Heineken, Porsche, Pouw Automotive, Adidas, Bose, Björn Borg en Tefal.

Met veel plezier en enthousiasme help ik opdrachtgevers om hun ideeën en wensen uit te werken. Technologie is het gereedschap, creativiteit mijn leven en het resultaat de drijfveer. Mijn werk is pas voltooid als u volledig tevreden bent met het eindresultaat.

Overtuigd? Ik help u graag verder. Ik ben elke dag, 7 dagen per week bereikbaar...

 

Portfolio

Webshop fietsen & scooter specialist
(Lees verder)
Loading.

Website Vastgoed beheerder
(Lees verder)
Loading.

Visual identity Uitzendbureau
(Lees verder)
Loading.

Uitleganimatie Inloophuis
(Lees verder)
Loading.

Logo Designs
(Lees verder)
Loading.

Bedrijfsvideo en website woninginrichter
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Joep direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

2
Alle beoordelingen (2 van 2)

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
Content City
0614348097
KvK-nummer: 56792867
Hoogmadeseweg 27
2351CN Leiderdorp