Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Creatief Schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Autobiografie ter Ondersteuning van Lotgenoten

Opdracht ID: 46141

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 12-01-2021
Reacties: 9
Locatie: Boxmeer, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 12-01-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan het helpen met het schrijven van een autobiografie. Ik ben 43 jaar een creatieve traatmuzikant, moeder van 5 kinderen en heb een bewogen leven achter de rug. 

Op jonge leeftijd zag ik een auto ongeluk gebeuren waar een kind ter plekke overleed . Dat stopte ik weg totdat ik op mijn 17e jaar zelf werd aangereden en moest vechten voor mijn leven, ik kreeg daarbij een bijna dood ervaring ook wel een BDE genoemd. Een lange en moeilijke revalidatie volgde om te begrijpen wat er met mij was gebeurd.
Ik ben rond mijn 34 levensjaar mijn zoontje verloren na een draagtijd van 41 weken, ik had visioenen voordat hij stierf waarin hij afscheid van mij had genomen.

Door mijn bijna dood ervaring weet ik dat er veel meer tussen hemel en aarde is. Ik weet ook dat dit me de kracht heeft geschonken om verder te gaan met mijn leven en lukt het om het contact met mijn zoontje te blijven voelen zelfs al kan ik hem niet zien opgroeien. In 2010 is mijn verhaal over mijn BDE verfilmd in de documentaire ‘ Eindeloos bewustzijn de film ‘ namens het boek van neuropsycholoog Pim van Lommel .
Deze documentaire is gemaakt door Mark Verkerk en Ton Okkerse.

Mijn muziek loopt als een rode draad door de documentaire zoals door mijn leven, het is ook wat ik gebruik als medicijn voor het zingen van liederen bij bv dementerende ouderen. Ik ben zelfstandig uitvoerend muzikant op uitvaarten en memorialen geweest maar nu tijdelijk thuis. De synchronisatie tussen een ouder en een overleden kind is iets mystieks. Iets wat ik niet kan verklaren maar wat in mijn leven een grote rol heeft gespeeld in mijn persoonlijke genezingsproces. 

Mijn doel met mijn autobiografie is om mensen te ondersteunen lotgenoten van een overleden kind, mensen met een bijna dood ervaring, mensen die terminaal zijn, mensen met een spirituele interesse.

Wie kan mij helpen en heeft er interesse dit project samen met mij op te pakken?

Freelance schrijvers die hebben gereageerd (9)

Brigitte
Brigitte
12-01-2021
12 referenties
Gemiddelde score
9.2
Kirsten
Kirsten
12-01-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Gaby
Gaby
12-01-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Bastiaan
Bastiaan
12-01-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.9
Janneke
Janneke
12-01-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Melissa
Melissa
12-01-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Ilona
Ilona
12-01-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Linda
Linda
12-01-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Sandra
Sandra
12-01-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance creatief schrijven opdrachten

Herschrijven/ ghostwriter

Geplaatst: 29 nov
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een ghostwriter/herschrijving van mijn boek.Het gaat om bestaande tekst welke een moderne update nodig heeft. Geschreven voor mensen in deze tijd. 

Hulp met een boek schrijven

Geplaatst: 6 nov
Beste freelancers, Ik heb geen groot budget helaas. Mijn verhaal is eigenlijk wel heel bijzonder denk ik zelf. Een lange aanloop voordat ontdekt werd dat ik ernstig ziek was en na de operatie erachter komen dat je leven compleet in puin ligt. Dit is een verhaal van een periode van 5 tot 7 jaar.

Kinderboek controleren

Geplaatst: 9 nov
Hallo tekstschrijvers, Bijna een jaar geleden had ik het idee om een kinderboek te schrijven en dit boek is nu voor 85% klaar, maar ik zou graag iemand naar de tekst willen laten kijken, aangezien ik op een gegeven moment niet meer precies wist waar ik naartoe wilde :). Zou iemand mij toevallig kunnen helpen? Het gaat om het checken van spelling en grammatica van wat ik heb geschreven en misschien…

Almanak voor een dispuut

Geplaatst: 1 nov
Beste freelancers, Wij zouden graag een almanak van de afgelopen 10 jaar maken. Hier hebben wij iemand voor nodig die interviews af neemt en een verhaal daar van maakt. 

Nederlands controleren op spelling en grammatica

Geplaatst: 14 okt
Beste freelancers, Voor websites en reisgidsen ben ik opzoek naar iemand die Nederlandse teksten kan controleren op grammatica en spelling. De werkzaamheden kunnen overal worden uitgevoerd. Het gaat om een opdracht voor een langere periode (hopelijk jaren).

Ghostwriter - kunst fotoboek (Tribal-Art)

Geplaatst: 19 okt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een ghostwriter voor het schrijven van een kunst fotoboek. De kunst fotoboek gaat over over de boomschorstekening (barkpaintings) genaamd "Khombow" art. Dit zijn traditionele, tribal art paintings op boomschors uit West-Papua-Nieuw Guinea, visserdorp "Asei" bij het Sentani-Lake (rivier-gebied). Dit is het gebied waar mijn vader vandaan komt.…

Non fictie boek

Geplaatst: 22 sep
Beste freelancers, Ik wil een non fictie boek laten schrijven van pakweg 300 woorden. Over actualiteiten in de politiek en mensen in het publieke spectrum.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht