Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Creatief Schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Autobiografie ter Ondersteuning van Lotgenoten

Opdracht ID: 46141

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 12-01-2021
Reacties: 9
Locatie: Boxmeer, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 12-01-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan het helpen met het schrijven van een autobiografie. Ik ben 43 jaar een creatieve traatmuzikant, moeder van 5 kinderen en heb een bewogen leven achter de rug. 

Op jonge leeftijd zag ik een auto ongeluk gebeuren waar een kind ter plekke overleed . Dat stopte ik weg totdat ik op mijn 17e jaar zelf werd aangereden en moest vechten voor mijn leven, ik kreeg daarbij een bijna dood ervaring ook wel een BDE genoemd. Een lange en moeilijke revalidatie volgde om te begrijpen wat er met mij was gebeurd.
Ik ben rond mijn 34 levensjaar mijn zoontje verloren na een draagtijd van 41 weken, ik had visioenen voordat hij stierf waarin hij afscheid van mij had genomen.

Door mijn bijna dood ervaring weet ik dat er veel meer tussen hemel en aarde is. Ik weet ook dat dit me de kracht heeft geschonken om verder te gaan met mijn leven en lukt het om het contact met mijn zoontje te blijven voelen zelfs al kan ik hem niet zien opgroeien. In 2010 is mijn verhaal over mijn BDE verfilmd in de documentaire ‘ Eindeloos bewustzijn de film ‘ namens het boek van neuropsycholoog Pim van Lommel .
Deze documentaire is gemaakt door Mark Verkerk en Ton Okkerse.

Mijn muziek loopt als een rode draad door de documentaire zoals door mijn leven, het is ook wat ik gebruik als medicijn voor het zingen van liederen bij bv dementerende ouderen. Ik ben zelfstandig uitvoerend muzikant op uitvaarten en memorialen geweest maar nu tijdelijk thuis. De synchronisatie tussen een ouder en een overleden kind is iets mystieks. Iets wat ik niet kan verklaren maar wat in mijn leven een grote rol heeft gespeeld in mijn persoonlijke genezingsproces. 

Mijn doel met mijn autobiografie is om mensen te ondersteunen lotgenoten van een overleden kind, mensen met een bijna dood ervaring, mensen die terminaal zijn, mensen met een spirituele interesse.

Wie kan mij helpen en heeft er interesse dit project samen met mij op te pakken?

Freelance schrijvers die hebben gereageerd (9)

Brigitte
Brigitte
12-01-2021
12 referenties
Gemiddelde score
9.2
Kirsten
Kirsten
12-01-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Gaby
Gaby
12-01-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Bastiaan
Bastiaan
12-01-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.9
Janneke
Janneke
12-01-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Melissa
Melissa
12-01-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Ilona
Ilona
12-01-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Linda
Linda
12-01-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Sandra
Sandra
12-01-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance creatief schrijven opdrachten

Ghostwriter voor het schrijven van een biografie

Geplaatst: 14 jun
Beste schrijvers, Ik ben benaderd door een uitgever voor het schrijven van een boek. De outline businesscase is dat het gaat over mijn ervaringen/avonturen bij verschillende specialistische overheidsinstanties. De rode draad van het boek is, naast een inkijk in de “verborgen wereld” (titel van het boek wordt: verborgen werkelijkheid), is mijn persoonlijk verhaal. Dit is een verhaal van…

Copywriter Website kerstpakketten

Geplaatst: 10 jun
Beste freelancers, Ik heb een leuke opdracht binnen gekregen, wat wellicht wat voor jou kan zijn. Het gaat om 1 homepagina en 9 categorie pagina’s voor een bedrijf dat kerstpakketten verkoopt. De categorieën zijn als volgt: • Duurzaam kerstpakket • Vegan kerstpakket • Gezond kerstpakket • Biologisch kerstpakket • Alternatief kerstpakket • Fairtrade kerstpakket…

Spoed tekstschrijven voor drie vacatures

Geplaatst: 2 jun
Voor een landingspagina zijn wij opzoek naar een tekstschrijver voor drie vacatures in de horeca. Aangezien wij opzoek zijn naar nieuw personeel heeft het haast. Wij willen graag dat de vacatures aantrekkelijk worden geschreven. Ook moeten de teksten gebruikt kunnen worden op de sociale media.

Mailchimp expert gezocht!

Geplaatst: 13 jun
We zijn opzoek naar een ‘mailchimp expert’. Kan jij een mooie opmaak maken, ben je conceptmatig sterk en een goede tekstschrijver? Dan neem ik graag contact met je op! 

Hulp of schrijver gezocht voor boek

Geplaatst: 3 jun
Beste schrijvers, ik ben een vrouw van 51 en ben getrouwd met een man van 61 jaar. Wij hebben beide voor de overheid gewerkt en hier hele nare ervaringen mee gehad, vooral aan het eind. Sinds onze relatie vechten wij al tegen de overheid en rechtstaat waarbij wij keer op keer aan het kortste eind, denk bijvoorbeeld aan intimidatie en pestgedrag op werkplek, afdoening PTSS dienstongeval, vechtscheiding…

Begeleidingsplan Social Work MBO 4

Geplaatst: 30 mei
Beste freelancers, Ik moet voor mijn opleiding Social Work MBO-4 een begeleidingsplan schrijven maar ik heb geen idee waar ik moet starten. Er zijn criteria voor die ik toe zal sturen. Ik zoek dus iemand die deze voor mij kan maken. Tarief is bespreekbaar.

Creatieve en grappige schrijver actief in krachttraining

Geplaatst: 21 mei
Wij zijn op zoek naar een tekstschrijver die zelf actief bezig is met een vorm van krachttraining. Binnen het content cluster waar het om gaat zal er vooral geschreven worden over (verstelbare) dumbbells. Het gaat om out-of-the-box artikelen met een creatieve inslag. Reageer vooral wanneer je met taal kunt spelen en graag een knipoog/grap in je teksten verwerkt.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht