Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Melissa

Melissa Duivenvoorden
Over Melissa

Een content en online marketeer die zich 100% inzet om jouw bedrijf online op te laten vallen en online zichtbaar te maken. Breda is mijn thuishaven, maar gewapend met mijn laptop kan ik gaan en staan waar ik wil!

Ik geloof dat iedere onderneming of elke organisatie een verhaal heeft. Daarom help ik klein mkb’ers met het vertellen en vertalen van hun verhaal, zodat je de juiste doelgroep bereikt en je met jouw verhaal je droomklanten verwondert.

Als freelance online marketeer en content specialist is mijn liefde voor online marketing, communicatie en het creëren van content begonnen bij Philips Lighting. Hoe gaaf is het om de regie te hebben over de online content van het mooiste bedrijf van Nederland!

Na 3 jaar ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging en deze vond ik bij Oil & Vinegar. Het inspireren van klanten door middel van visuele content vond ik het állerleukst!...

 

Vraag Melissa direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
Your Brand ID
0634117075
KvK-nummer: 83206892