Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Webshops & Ecommerce
Specificaties
Status
Match!
Geplaatst op
11 september 2018 13:05

Budget
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie
Utrecht, Utrecht
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
35920

API koppeling WooCommerce (Beslist.nl)

20 tot 80 p.u. Utrecht, Utrecht (10) reacties
Status
Match!
Geplaatst op
11 september 2018 13:05
Categorie
Websites & Applicaties
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelance webshop bouwer of ZZP'er gezocht voor deze opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een freelancer die Beslist.nl API kan implementeren op onze Woocommerce-website. Hieronder kunt u meer informatie lezen over deze taak. Daarbij is er een handleiding beschikbaar waaraan de API dient te voldoen.

Het gaat om de volgende drie tools: de Product feed, Order-XML en de Shopitem API (handleidingen op aanvraag beschikbaar).

Dit begint met de Feed, een XML lijst met onze WooCommerce producten. Beslist.nl leest deze feed op gezette tijden vanaf onze website in. Hierdoor zullen onze producten vermeld worden op Beslist.nl. Met de Order-XML komen orders via het beslist.nl Winkelwagenaccount automatisch binnen in WooCommerce, deze kunnen daar vervolgens verder worden afgehandeld. Met de Shopitem API worden alle wijzigingen, op het gebied van prijs- en levertijd binnen WooCommerce, realtime doorgevoerd op beslist.nl. Zo is de data altijd actueel.

Wij ontvangen graag reacties omtrent ervaring met vergelijkbare projecten, de totale kosten van het project en daarnaast de periode dat dit project in beslag zal nemen (naar verwachting). Ook de samenvatting van verwachte werkzaamheden, hoe dit eruit zal zien voor ons straks.

Voor meer informatie graag een reactie sturen.
Vast tarief heeft ons voorkeur.
Stuur deze opdracht door:

Webshop developers die hebben gereageerd (10)

Fatih
24-09-2018
Erik
11-09-2018
Kevin
11-09-2018
Jessica
11-09-2018
Tonny
11-09-2018
Erwin
11-09-2018
V
V
11-09-2018
Bjorn
11-09-2018
Danny
11-09-2018
Rien
11-09-2018
Toon meer reacties
Specificaties
Status
Match!
Geplaatst op
11 september 2018 13:05

Budget
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie
Utrecht, Utrecht
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
35920

Freelance webshop en E-commerce opdrachten

Website voor Lassen en Poedercoating Bedrijf
Beste freelancers,    Voor een lassen en poedercoating bedrijf ben ik op zoek naar iemand die een simpele website kan maken met een kleine webshop.    Kan je mij helpen? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.
25 okt
Freelancer Gezocht voor Webshoponderhoud (Maandelijks)
Beste freelancers,    We hebben een webshop laten maken met een API koppeling met de real live omgeving van de leverancier. 1 a 2 x per maand willen we onderhoud aan onze webshop en eventueel de API veranderen/updaten indien dit nodig is.    Kan jij hierin wat voor mij betekenen? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.
25 okt
Freelancer voor Optimaliseren Woocommerce Checkoutpagina
Beste freelancers,    Op korte termijn ben ik op zoek naar iemand die, samen met mij via teamviewer of op locatie, een aantal verschillende WooCommerce checkoutpagina's kan optimaliseren.   Het gaat in eerste instantie om de BTW (Europees wel / internationaal niet) weergave op de pagina, de order/bevestigingsmail en weergave…
25 okt
Design van Magento 2 Webshop Commerciëler Maken
Beste freelancers,    Ik heb een webshop waarop ik mobiele telefoons en accessoires aanbiedt en verkoop. De website is gebaseerd op Magento 2 en werkt goed. Nu ben ik op zoek naar een freelancer die mij kan adviseren en meedenken om de webshop wat sexier te maken zodat het wat commerciëler wordt. Denk hierbij aan wat mooie filters die…
22 okt
Ontwikkeling van WooCommerce Webshop
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die vandaag nog kan starten met de ontwikkeling van een WooCommerce website. Dit dient op uurbasis te gebeuren. Nog niet alle pagina's zijn afgerond door de vormgever. De website wordt aangeleverd in Adobe XD.    Ik zie graag jullie reacties en uurtarief tegemoet.
15 okt
Website Bouwen voor Indonesische Toko in Den Haag
Beste freelancers,    Wij zijn een Indonesische Toko, gevestigd in het centrum van Den Haag.    We zijn op zoek naar een freelancer die onze website kan bouwen. We willen iets soortgelijks als de website uitgekookt.nl, maar dan voor Indonesische maaltijden/gerechten.    Gaarne een offerte via Hoofdkraan.nl.
12 okt
Webshop in Sieraden Afronden en Verbeteren (Prestashop)
Beste freelancers,    Nadat ik ben begonnen met het opzetten van mijn e-commerce bedrijf in sieraden ben ik de draad kwijt geraakt. De website is gedeeltelijk opgezet met OVH en prestashop maar de puntjes moeten nog op de i gezet worden.    Het proces moet verder verbeterd worden ten aanzien van de verkoop van mijn producten. Het…
12 okt
Toon meer