Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Jessica

Jessica Hoogsteen

Allround UX-designer & Front-end Developer

|
Locatie: Almere
|
Actief sinds: 06-12-2017
|
Uurtarief: € 50
|
Profiel bekeken: 662 keer
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Woosa

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Mijn naam is Jessica Hoogsteen, 27 jaar en woonachtig in Almere.

Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen van klantvriendelijke designs (UX) met de focus op (web)applicaties, webshops en corporate websites. Mijn designs hebben als hoofddoel het pad naar een conversie zo eenvoudig mogelijk te maken.

Ik ben een Front-end Developer met commerciƫle kwaliteiten. Hierdoor staat de (eind)klant altijd centraal gedurende het project. Op die manier komen wij gezamenlijk tot het beste resultaat.

Tot slot heb ik uitgebreide kennis van WordPress en WooCommerce. Hierdoor kan ik jou niet alleen een uniek design bieden, maar ook een volledige (web)applicatie, webshop en/of corporate website die voldoet aan alle moderne technische vereisten.

Ik ben bekend met de volgende technieken / systemen:
WordPress, WooCommerce, Prestashop, Bootstrap, CSS, HTML5, Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, PHP, MySQL, Responsive Webdesign.

Liever even kennismaken? Geen probleem!

Portfolio

intermention.jpg

Website: InterMention

De website van InterMention was toe aan vernieuwing en professionalisering. Naast het webdesign in Photoshop was ik tijdens dit project verantwoordelijk voor front-end development met CSS en HTML.
GoWallet---Stap-1.png

Webapplicatie: GoWallet

GoWallet is een loyaliteit app voor fysieke winkels. Om het ondernemers zou eenvoudig mogelijk te maken te starten met GoWallet, was het noodzakelijk het "onboardingstraject" te vereenvoudigen. Tijdens dit project ben ik verantwoordelijk geweest voor het webdesign in Photoshop en front-end development met CSS en HTML.
cloudlets.png

Website: Cloudlets

Cloudlets is een startende provider van Virtual Private Servers. Naast het webdesign in Photoshop was ik tijdens dit project verantwoordelijk voor de website gebouwd met WordPress en het bepalen van merkidentiteit en huisstijl.

Referenties

Datum:
22-01-2018
Van:
Siets Bakker
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Het is fijn werken met Jessica. Ze snapt wat ik bedoel en werkt de afspraken snel en correct uit. Ik ben heel blij dat ik nu iemand met kennis van zaken heb om mijn websites te beheren.

Uitgevoerde opdrachten

Freelance Designer Gezocht op Locatie in Utrecht
Beste freelancers,    Gezocht met spoed een designer die websites kan bouwen en communicatie uitingen kan ontwerpen voor een start up in de Utrecht regio. Kans om mee te groeien van start up naar grote organisatie. Vergoedingen zijn nu nog beperkt maar bij gebleken geschiktheid en groei van de onderneming gaan ze omhoog. Graag reageren met…
zeist 22 feb
Donatie en Lid Worden Pagina in WordPress
Beste freelancers,    Ben nu bezig met een WordPress website te maken voor een nieuwe lokale politieke partij in Amsterdam. Ik heb al eens wat gemaakt in Joomla.    Ik gebruik het OceanWP thema, heb Elementor Pro, betaling via Mollie ( ? ), registratie integratie met Mailchimp ( ? )   En zoek iemand die een "donatie"…
Lelystad 8 feb
Factuur Opmaak Omzetten naar CSS
Beste freelancers,    Momenteel heb ik mijn factuur opgemaakt in Indesign maar ik wil deze graag omgezet hebben naar een CSS formaat. De factuur moet uiteindelijk bruikbaar zijn in Moneybird, zij werken met een CSS opmaak.    Voor andere toepassingen lijkt het me ook handig zodat ik kan stoppen met het gebruik van Indesign. …
Amsterdam 23 jan

Vraag Jessica direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden