Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Adresgegevens

Cadixstraat 5
2000AA Antwerpen

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Een stel vak-experts die jouw zintuigen en die van uw klanten wil prikkelen. Onderscheidend, scherp en met respect voor je budget. Altijd transparant en denkend vanuit de samenwerking met jou als opdrachtgever. Wij voegen graag onze expertise, kennis en kwaliteit toe aan uw project.

Portfolio

Projecten die gerealiseerd zijn.

Vele klanten gingen u voor, neem een kijkje in ons portfolio!
Schermafbeelding-2018-09-06-om-15.56.38.png

YUN Probiotherapy

YUN NV wijdt zich toe aan bewezen en doeltreffende oplossingen die de huidflora onderhouden, versterken en herstellen. YUN is een particulier Europees biotech bedrijf dat baanbrekend onderzoek verricht en Probiotherapie ontwikkelt.
Schermafbeelding-2018-09-06-om-15.58.00.png

Young Capital

Werken met YoungCapital, is werken met de nieuwe generatie. Dit merk je direct aan hun energie en aan het ondernemerschap. Zij houden van het maken van duidelijke afspraken, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Bovendien doen en denken wij graag tegelijk.
Schermafbeelding-2018-09-06-om-15.59.03.png

Besured

Als student of young professional wil je natuurlijk een zorgverzekering die bij jouw levensstijl past. Je bent jong en je wilt niet teveel betalen. Aan de andere kant wil je wel goed verzekerd zijn als er iets gebeurt, bijvoorbeeld als je een ongeluk krijgt, als je naar het ziekenhuis of naar de tandarts moet. Besured biedt de zekerheid die je zoekt.

Vraag Tonny direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden