Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Animatie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Animator Gezocht voor Uitleg Video (60 sec.)

Opdracht ID: 37134

Budget: € 500 tot € 1000
Geplaatst: 12-12-2018
Reacties: 9
Locatie: Zaltbommel, Gelderland
Laatst gewijzigd: 28-01-2019
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor een klant van ons marketing bureau ben ik op zoek naar een freelance animator voor het creëren van een zakelijk (geanimeerde uitleg video). Het betreft een startup en ik zoek dan ook een  animator voor een schappelijk tarief.

Het moet een unieke video zijn met voice-over (kunnen wij zelf voorzien). Met uniek bedoel ik dat we geen content elders willen tegenkomen wat hetzelfde is als de geleverde animatie.

Het is de bedoeling dat wij de animatie in het Engels en NL maken. Echter kunnen we ook kiezen voor een Engelse animatie met Engelse Voice-Over en NL ondertiteling. Het e.e.a. zal afhangen van het tarief wat mogelijk is. Naast de video van 60 sec moet er van het uiteindelijke resultaat ook een compilatie worden gemaakt van 30 sec. Dit kan met dezelfde content alleen voor social media is er een verkorte versie nodig.

Graag werk ik met een fixed fee zodat de kosten vooraf helder zijn.

Als je reageert:
1. Graag een indicatie van de prijs opgeven
2. Graag meerdere voorbeelden sturen die niet naar jou als bedrijf / persoon verwijzen (ivm onze klant).
3. Bereid zijn om onder onze naam te produceren
4. Graag aangeven wat de levertijd is van aanleveren tot opleveren


Ik zie reacties graag spoedig tegemoet, reacties zonder prijsindicatie en voorbeelden zullen niet in behandeling worden genomen.

Freelance animators die hebben gereageerd (9)

Mark
Mark
12-12-2018
1 referenties
Gemiddelde score
10
Martijn
Martijn
12-12-2018
6 referenties
Gemiddelde score
10
Vincent
Vincent
12-12-2018
1 referenties
Gemiddelde score
10
Donald
Donald
12-12-2018
29 referenties
Gemiddelde score
9.7
Merijn
Merijn
12-12-2018
0 referenties
Gemiddelde score
Lee Jung
Lee Jung
12-12-2018
2 referenties
Gemiddelde score
10
Niloufar
Niloufar
12-12-2018
0 referenties
Gemiddelde score
Lucas
Lucas
13-12-2018
0 referenties
Gemiddelde score
Karzan
Karzan
14-12-2018
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance animatiefilm opdrachten

Animatie video

Geplaatst: 8 dec
Hi, Voordat ons bedrijf live gaat willen we voor marketing een animatie video laten ontwikkelen. Deze video is ongeveer een minuut lang. Het is belangrijk dat er gelet wordt op de details. In de video komt onze mascotte voor en dieren in het bos.  We zien graag portfolio's bij de reacties.

Animated Explainer video - Software platform

Geplaatst: 5 sep
Hi, We are searching for someone who can create an awesome 2d productvideo about our cloud-based software. Specifications: - 60 seconds product video - Voice-over in English, German and Dutch - The script contains 7 stories/shots Please feel free to contact us for more information.

Uitleg animaties met voice-over

Geplaatst: 15 jul
Goedemiddag, Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons uitleg animaties met voice-over kunnen maken. Onze huidige animaties zijn verouderd en we zouden ze graag een upgrade willen geven . Het gaat in totaal om 6 animaties; 1 animatie duurt ongeveer 20 seconden. Het script staat al en hoeft dus niet meer geschreven te worden. Mogelijk zullen er enkele aanpassingen worden doorgevoerd in het script.…

Animatie Maker Gezocht voor Promo/product Filmpje

Geplaatst: 6 jul
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een getalenteerde animatie maker om een promo filmpje te maken. Het filmpje zal zich richten op de expertise in gevelreiniging, het verwijderen van cementsluier en andere diensten die wij aanbieden. Wat we in het animatie filmpje willen zien, zijn verschillende verdiepingen met onze BV-logo's, waarbij elke verdieping een andere dienst vertegenwoordigt.…

Kinderboek platen

Geplaatst: 24 jun
Beste freelancers, Ik ben een kinderboek aan het maken maar ben opzoek naar een tekenaar. Het gaat over een meisje in een betoverd bos welke verschillende karakters tegen komt in dat bos. Ik wil mooie platen over de gehele bladzijde.

Animatie van een gedicht

Geplaatst: 24 mei
Beste freelancers, Wij hebben een bijzonder gedicht geschreven door een dichter met een beperking. Het gedicht neemt je mee in de natuur en het verloop van de seizoenen. Met een korte animatie willen we de dichter verrassen. Wij hebben daarvoor een bescheiden budget.

Striptekenaar gezocht voor kleine opdracht

Geplaatst: 25 apr
Beste freelancers, Ik heb een podium ontworpen, nu zoek ik een strip tekenaar die op komische wijze een folder kan maken. 
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht