Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Animatie
Specificaties
Status
Match!
Geplaatst op
12 december 2018 09:05

Budget
€ 500 tot € 1000
Locatie
Zaltbommel, Gelderland
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
37134

Animator Gezocht voor Uitleg Video (60 sec.)

500 tot 1000 Zaltbommel, Gelderland (9) reacties
Status
Match!
Geplaatst op
12 december 2018 09:05
Categorie
Design & Multimedia
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Animatie freelancer of ZZP'er gezocht voor deze opdracht:

Beste freelancers,

Voor een klant van ons marketing bureau ben ik op zoek naar een freelance animator voor het creëren van een zakelijk (geanimeerde uitleg video). Het betreft een startup en ik zoek dan ook een  animator voor een schappelijk tarief.

Het moet een unieke video zijn met voice-over (kunnen wij zelf voorzien). Met uniek bedoel ik dat we geen content elders willen tegenkomen wat hetzelfde is als de geleverde animatie.

Het is de bedoeling dat wij de animatie in het Engels en NL maken. Echter kunnen we ook kiezen voor een Engelse animatie met Engelse Voice-Over en NL ondertiteling. Het e.e.a. zal afhangen van het tarief wat mogelijk is. Naast de video van 60 sec moet er van het uiteindelijke resultaat ook een compilatie worden gemaakt van 30 sec. Dit kan met dezelfde content alleen voor social media is er een verkorte versie nodig.

Graag werk ik met een fixed fee zodat de kosten vooraf helder zijn.

Als je reageert:
1. Graag een indicatie van de prijs opgeven
2. Graag meerdere voorbeelden sturen die niet naar jou als bedrijf / persoon verwijzen (ivm onze klant).
3. Bereid zijn om onder onze naam te produceren
4. Graag aangeven wat de levertijd is van aanleveren tot opleveren


Ik zie reacties graag spoedig tegemoet, reacties zonder prijsindicatie en voorbeelden zullen niet in behandeling worden genomen.
Stuur deze opdracht door:

Freelance animators die hebben gereageerd (9)

Mark
12-12-2018
Martijn
12-12-2018
Vincent
12-12-2018
Donald
12-12-2018
Merijn
12-12-2018
Lee Jung
12-12-2018
Niloufar
12-12-2018
Lucas
13-12-2018
Karzan
14-12-2018
Toon meer reacties
Specificaties
Status
Match!
Geplaatst op
12 december 2018 09:05

Budget
€ 500 tot € 1000
Locatie
Zaltbommel, Gelderland
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
37134

Freelance animatiefilm opdrachten

Korte 2D of 3D Proces Animatie Maken
Beste freelancers,    We zoeken iemand die een korte uitleg animatie/video (2D of 3D) voor ons kan maken van het proces waar we een machine voor gaan ontwikkelen. We zitten in Nijkerk en zouden de uitleg graag bij ons op locatie geven.    Ben je geïnteresseerd? Dan zien we je reactie graag tegemoet.
24 sep
Freelance Game Designer Gezocht
Beste freelancers,    Game designer gezocht die ervaring heeft met het ontwerpen -vormgeven- van dieren, mensen, flora en fauna, landschappen en andere elementen voor games als Roblox. Wij gebruiken zelf blender maar je mag ook andere software gebruiken voor het tekenen. De ontwerp style is low poly. We zijn al erg ver met deze game dus de…
15 sep
Animatiefilmpjes voor Verpleeghuis (Poetsinstructie)
Beste freelancers,    Voor poetsinstructies voor de verzorgenden in een verpleeghuis zijn wij op zoek naar iemand die hier animatiefilmpjes voor kan maken. Het gaat om 5 filmpjes waarvan steeds een gedeelte overeenkomt en dan een andere situatie visueel zal worden gemaakt. Bijvoorbeeld het poetsen van tanden of het poetsen van een kunstgebit.…
1 sep
Videoclip Maken met Hybride Animaties
Beste freelancers,    Een videoclip van 3 minuten maken met bewegende poppen met een hoofd van een fotoafbeelding waarbij de mond ook beweegt.    Beperkt budget, is een hobbyproject. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn via een reactie op Hoofdkraan.nl.
18 aug
Freelance Mentor Gezocht voor Blender 3D
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een mentor voor leren te werken in blender 3D ik heb dit nodig om een project uit te werken. In een later stadium kunnen er ook uren in gekocht worden. Voorstel 60 euro per uur. Maar weet niet wat reëel is.    Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn middels een reactie via Hoofdkraan.nl.
4 aug
Outro van Logo aan Einde van Video
Beste freelancers,    Wij zijn een grote Nederlandse (web)shop voor tuinmeubelen. Wij hebben diverse sfeervideo's. Nu hebben wij 1 algemene, mooie outro nodig aan het einde van de video van ons logo.    Wie kan ons verder helpen? We zien graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.
2 aug
Freelance Animator Gezocht voor Online BreakfastShow
Beste freelancers,    Wij maken een online programma, een soort goodmorning breakfast show, en hebben inmiddels meerdere aflevering internationaal afgerond. Voor onze organisatie zoeken wij een professionele en creatieve animator die ons kan helpen met het maken van meerdere animaties.     Het betreft in totaal 18 filmpjes…
8 jul
Toon meer