Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vincent

Vincent Snoeker

Studio Gradi | Videoproducties

|
Locatie: Warmond
|
Actief sinds: 02-10-2017
|
Uurtarief: € 60
|
Profiel bekeken: 445 keer
|
KvK-nummer: 67206999 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Studio Gradi

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Van concepten tot scripts & storyboards, van casting tot camerawerk en montage, composities, sound design en motion graphics. Een one-stop-shop voor alle wensen op het gebied van video-content. U bent aan het juiste adres voor commercials, bedrijfsfilms, productvideo's en 2D animaties.

Voor iedere organisatie en ieder budget is een passend concept te maken. Vanuit die gedachte werk ik zowel voor landelijke organisaties (zoals bol.com en Raet) en lokale MKB-ers tot politieke partijen en NGO's. Klanten ervaren mij als een fijne gesprekspartner tijdens de conceptontwikkeling en een creatieve en professionele partner tijdens opnames, montage en distributie. U kunt rekenen op een vaste prijs, heldere afspraken en een eindresultaat wat naar wens en op tijd wordt opgeleverd.

Ik werk met eigen apparatuur, waaronder de Panasonic 5.7k Cinema Camera, diverse Canon en Samyang lenzen, Rode microfoons, belichting, slider, statieven, dolly/rails, etcetera. Alles om de mooiste shots voor u te maken!

Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust eens contact op!

Portfolio

SGCommercial.png

Video commercial Studio Gradi

Deze video commercial voor Studio Gradi (eigen videoproductie bedrijf) laat in 47 seconden de kracht van video zien bij het vertellen van een verhaal. Het idee was om diverse visuele effecten (VFX) en sound effecten (SFX) in te zetten voor een cinematografische presentatie en deze te ondersteunen met professionele voice-over en ondertiteling. Visuele effecten en technieken die zijn gebruikt in de video zijn onder andere color grading, rotoscoping, time-lapse transities en geanimeerde titels. Het gehele project is zelfstandig uitgevoerd, van script schrijven, storyboarden, projectvoorbereiding, filmen tot compositie en montage. De commercial is te zien via https://youtu.be/gHw95ddtyq8
SG_JIM.png

JIMtheater

Een nieuwe werkwijze voor het begeleiden van jongeren is de JIMaanpak. JIM staat voor Jouw Ingebrachte Mentor, waarbij jongeren een vertrouwde oom, zus, tante of buur betrekken als informele mentor naast de (formele) hulpverlener die ook aanwezig is. Via een theatervoorstelling wordt een duidelijk beeld geschetst wat het werken met JIM anders maakt voor de jongere, JIM, ouder en hulpverlener. Voor het vergroten van de bekendheid van de aanpak en het theater, wilde de organisatie een promotievideo laten ontwikkelen. Studio Gradi schreef het script, filmde en regisseerde de opnames en monteerde alles tot een indrukwekkende video. De promotievideo is te zien via https://youtu.be/qI9tC00txc4

Referenties

Datum:
13-03-2018
Van:
Floortje Van Moort
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Vincent heeft een promotiefilmpje voor onze studentenvereniging gemaakt, en het resultaat is fantastisch! Vincent heeft ons goed geholpen met al zijn creatieve idee├źn, wat voor een mooi resultaat heeft gezorgd. Verder is hij vakkundig, fijn in de samenwerking en de communicatie verliep soepel en snel. Wij zijn zeer tevreden, een echte aanrader dus!

Uitgevoerde opdrachten

Videograaf voor Promotiefilmpje Gezocht
Beste freelancers,    We zijn op zoek naar een videograaf die voor een studentenvereniging zou willen filmen voor een promotiefilmpje (van 1,5 minuut).    Locatie: Leiden  Duur: Maximaal 3 uur filmen  Budget: 200 euro    Graag een reactie bij interesse in deze opdracht.
Leiden 9 feb

Vraag Vincent direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden