Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Vincent

Vincent Snoeker
Over Vincent

Van concepten tot scripts & storyboards, van casting tot camerawerk en montage, composities, sound design en motion graphics. Een one-stop-shop voor alle wensen op het gebied van video-content. U bent aan het juiste adres voor commercials, bedrijfsfilms, productvideo's en 2D animaties.

Voor iedere organisatie en ieder budget is een passend concept te maken. Vanuit die gedachte werk ik zowel voor landelijke organisaties (zoals bol.com en Raet) en lokale MKB-ers tot politieke partijen en NGO's. Klanten ervaren mij als een fijne gesprekspartner tijdens de conceptontwikkeling en een creatieve en professionele partner tijdens opnames, montage en distributie. U kunt rekenen op een vaste prijs, heldere afspraken en een eindresultaat wat naar wens en op tijd wordt opgeleverd.

Ik werk met eigen apparatuur, waaronder de Panasonic 5.7k Cinema Camera, diverse Canon en Samyang lenzen, Rode microfoons, belichting, slider, statieven, dolly/rails, etcetera. Alles om de...

Uitstekend
1 beoordelingen
Vincent Snoeker

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Video commercial Studio Gradi
(Lees verder)
Loading.

JIMtheater
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Vincent direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

1
(1 van 1)

 

Contact

Telefoon / mobiel
0657662677
KvK-nummer
Bedrijfsnaam
Studio Gradi
Social Media

Stuur een bericht