Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vincent

Vincent Snoeker

Locatie: Warmond
|
Actief sinds: 02-10-2017
|
Uurtarief: € 50
|
Profiel bekeken: 37 keer
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Studio Gradi

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

VIDEO PRODUCTIES | Met een passie voor film en video leg ik verhalen vast op beeld. Creativiteit en samenwerking met mijn klanten zijn kernwaarden om tot indrukwekkende, passende video te komen. Met als eindresultaat een video om trots op te zijn.

Ik werk met eigen camera apparatuur en montage software (Adobe Premiere Pro, Adobe After Effects) voor beeldcompositie, color correction en color grading.

Neem gerust eens contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Portfolio

Video commercial Studio Gradi

Deze video commercial voor Studio Gradi (eigen videoproductie bedrijf) laat in 47 seconden de kracht van video zien bij het vertellen van een verhaal. Het idee was om diverse visuele effecten (VFX) en sound effecten (SFX) in te zetten voor een cinematografische presentatie en deze te ondersteunen met professionele voice-over en ondertiteling. Visuele effecten en technieken die zijn gebruikt in de video zijn onder andere color grading, rotoscoping, time-lapse transities en geanimeerde titels. Het gehele project is zelfstandig uitgevoerd, van script schrijven, storyboarden, projectvoorbereiding, filmen tot compositie en montage. De commercial is te zien via https://youtu.be/gHw95ddtyq8

JIMtheater

Een nieuwe werkwijze voor het begeleiden van jongeren is de JIMaanpak. JIM staat voor Jouw Ingebrachte Mentor, waarbij jongeren een vertrouwde oom, zus, tante of buur betrekken als informele mentor naast de (formele) hulpverlener die ook aanwezig is. Via een theatervoorstelling wordt een duidelijk beeld geschetst wat het werken met JIM anders maakt voor de jongere, JIM, ouder en hulpverlener. Voor het vergroten van de bekendheid van de aanpak en het theater, wilde de organisatie een promotievideo laten ontwikkelen. Studio Gradi schreef het script, filmde en regisseerde de opnames en monteerde alles tot een indrukwekkende video. De promotievideo is te zien via https://youtu.be/qI9tC00txc4

Vraag Vincent direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden