Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

PONZO

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Hi there!

Mijn naam is Merijn van Essen; initiatiefnemer van Buro Ponzo. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites & het ontwerpen van visuele communicatie.- Ruime ervaring in Wordpress, PHP, en frameworks als Codeigniter.
- Wij ontwerpen duurzame huisstijlen die minstens 5 jaar mee kunnen.
- Ervaring met het ontwikkelen van StartUps
- Scrum graag samen met de klant om de opdracht helder te krijgen.
- Winnaar van de ZuidHollandse vormgevingsprijsBuro Ponzo bestaat uit de gebundelde krachten van Merijn van Essen, Joost Roelen & Dennis Wuisman. Allen met een achtergrond in grafisch ontwerp en nu steeds meer opererend op digitaal gebied. Ieder teamlid heeft zijn eigen vaardigheden, waardoor wij projecten van concept tot eindproduct volledig kunnen realiseren.

Om een volledig beeld te krijgen van wat wij kunnen, verwijzen we u graag door naar onze portfolio website http://buroponzo.nlMijn clienten zijn o.a : BAR Schiekade Rotterdam, en KevinMurphy.nl.

Op dit moment werken wij voor o.a. De Erasmus Universiteit Rotterdam, Optimo (AFAS partner) & VDW architecten.Twijfel om contact met Buro Ponzo op te nemen, wij staan altijd open voor nieuwe projecten & samenwerkingen.

Portfolio

bp_logo_url.jpg

Buro Ponzo

Kijk eens op onze website https://www.buroponzo.nl/

Uitgevoerde opdrachten

DTP’er voor Bewerken en Opmaken van Documenten
Beste freelancers,    Wij zoeken een DTP'er voor een aantal uren per maand, flexibel inzetbaar.    We hebben iemand nodig die ons helpt bij het bewerken en opmaken van documenten voorafgaand aan (digitale) publicatie. Denk o.a. aan creatie, aanpassen en resizing van flyers, posters, advertenties en web assets zoals bannersets,…
Eindhoven 02-11-2017

Vraag Merijn direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden