Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Grafisch Ontwerp
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

126 Word Pagina's Omzetten in PFD Printbare Bestanden

Opdracht ID: 41078

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 16-10-2019
Reacties: 9
Locatie: Made, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 18-10-2019
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Graag laat ik 126 Word pagina's omzetten in 10 PDF bestanden die ik aan een (on demand) drukker op kan sturen.

Wat zoek ik concreet
In totaal lever ik 9 Word bestanden aan. Ieder bestand heeft 14 pagina's. De even pagina's zijn per bestand steeds hetzelfde. Iedere pagina heeft 8 gelijke vlakken die uiteindelijk door mijzelf te snijden zijn tot 8 kaarten. Het is jouw taak om goed na te rekenen dat die vlakken straks uitkomen.
Ieder Word document heeft 7 foto's die 7 keer in het document terug komen. Ik kan de foto's apart aanleveren of gewoon als afbeelding geïmplementeerde foto. Foto's die volgens jouw expertise een te kleine resolutie hebben zal ik vervangen.
Ik ontvang graag 9 pdf's van 14 pagina's (totaal 126 geconverteerde pagina's) en 1 pdf die alle 126 pagina's bevat. Dus 10 in totaal.

De PDF documenten worden aangeleverd aan een (on-demand) drukker. Dus minimaal te voldoen aan de volgende eisen:
  • grootte van de pagina's is 100%
  • in CMYK pdf
  • met controle of de foto's > 300 dpi zijn
  • de lettertypes graag insluiten tot lettercontouren zodat drukkers deze kunnen printen
  • 3 mm afloop aan alle zijden en voorzien van snijtekens, gecentreerd in de PDF.
  • inktbezetting maximaal 300%
  • lijnen en strepen niet dunner dan 0.25pt

Hoewel ik blij ben met het ontwerp, sta ik open voor technische adviezen van uw expertise om voor een beter eindresultaat eventueel nog aanpassingen door te voeren. Ook sta ik open voor ideeën om de pdf's druk klaar te maken.

De deadline is vloeibaar. Het is fijn als het voor 2020 af kan zijn. Graag kom ik in contact met iemand die mij kan helpen. Alvast dank voor uw genomen moeite een offerte te maken. Ik zie uit naar een samenwerking met één van u.

Grafisch ontwerp freelancers die hebben gereageerd (9)

Robert
Robert
16-10-2019
28 referenties
Gemiddelde score
9.9
Joke
Joke
16-10-2019
0 referenties
Gemiddelde score
Charlotte
Charlotte
16-10-2019
0 referenties
Gemiddelde score
Bjorg
Bjorg
16-10-2019
12 referenties
Gemiddelde score
9.8
Andrea
Andrea
16-10-2019
4 referenties
Gemiddelde score
9.5
Rene
Rene
16-10-2019
7 referenties
Gemiddelde score
9.9
Nathalie
Nathalie
16-10-2019
6 referenties
Gemiddelde score
9.7
Lonneke
Lonneke
17-10-2019
18 referenties
Gemiddelde score
9.4
Rinke
Rinke
18-10-2019
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance grafisch ontwerp opdrachten

Ontwerper gezocht

Geplaatst: 16 apr
Beste Freelancers, Ik zoek voor ons bestaande sportvoedingmerk met aanwezige branding guide en huisstijl een ontwerper voor allerlei ontwerpopdrachten. In eerste instantie een shirt en een flyer/folder voor een nieuwe productlijn. Indien de samenwerking bevalt zullen andere designopdrachten die zich aan doen uiteraard volgen.  

Aanpassen huidig logo

Geplaatst: 29 mrt
Beste mensen. Ik heb een logo dat aangepast moet worden. Er staat nu in het logo: tuinstyling, aanleg & advies van stadstuinen, dat moet worden: ontwerp en ontwikkeling stedelijk groen en natuurlijke (stads) tuinen. De uitstraling van het huidige logo is verder prima. Misschien kan het grafisch nog wat sterker. Ik wil oa het logo inbranden in hout en daarmee vallen de kleuren weg. Het logo moet…

DTP/grafisch ontwerper voor sport-kledingmerk

Geplaatst: 26 mrt
Beste freelancers, Sport-kledingmerk is opzoek naar grafisch ontwerper/DTP'er voor het volgende: - Beeldmateriaal in verschillende formaten opmaken voor online- en offline kanalen - klein onderdeel grafisch ontwerp (voornamelijk typografie); campagneslogans Graag reageren met link naar je portfolio. Dankjewel!

Ontwerp tool

Geplaatst: 19 mrt
Beste freelancers, Wij zoeken een programmeur die voor ons een online tool kan maken waar we klanten kunnen aanbieden om online een kleding ontwerp met gewenste logo’s aan te leveren. Deze tool zou dan een onderdeel van onze webshop/website moeten worden. Mvg Pieter

Grafisch Ontwerper

Geplaatst: 29 feb
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een Grafisch Ontwerper Op afstand - ZZP – in overleg Wie zijn wij? - ** arbeidspsychologen - Breed bureau voor o.a. assessments, psychologisch testen, recruitment en HR-advies. - Opgericht 1999 en gevestigd in Amsterdam-Sloterdijk. - Circa 15 medewerkers, overwegend psychologen, recruiters en HR-consultants. - Circa 175 klanten door het hele land (en…

Bewerking Ad creative foto’s

Geplaatst: 4 mrt
Beste freelancers, Dag voor me brand ben ik op zoek naar iemand die goed is met het bewerken van foto’s (ad creative). Iemand die aantrekkelijke converterende ad foto’s kan maken. En ze snel kan leveren. Heb 3 a 5 foto's die bewerkt moeten worden voor ads te maken.

Design voor borden

Geplaatst: 18 jan
Budget:400 euro Bord (100x50cm) Wit achtergrond, met custom letters. Het moet er heel luxe uitzien. Vloersticker (100x50cm) Wij willen hier onze kwaliteit laten zien. Dit doen wij met licenties en laten we de eiwitten gehalte zien. 
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht