Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Sanne

Sanne Krijgsman
Over Sanne

Na mijn studies Communicatie- en Informatiewetenschappen (Vrije Universiteit), Journalistiek en Theater ben ik gaan werken als freelance actrice en tekstschrijver. Ik schrijf onder meer over onderwijs en theater. Dat kan creatief zijn in de vorm van een theatertekst, maar ook zakelijk: ik verzorg ook PR en subsidieaanvragen. Over onderwijs schrijf ik onder andere voor het tijdschrift Remediaal. 

Mijn kracht ligt in het helder onder woorden brengen van verhalen; of deze nu technisch, emotioneel of artistiek van aard zijn. Naast onderwijs en theater, heb ik onder meer geschreven over ICT, wetenschap en politiek. Ook maak ik graag verhalen met een human interest-insteek.

Ten slotte kunt u mij inhuren voor eindredactie en redigeren (nakijken en teksten verbeteren), transcriberen (uitwerken van geluidsopnames) en vertalingen (van Engels of Italiaans naar Nederlands). Ik werk snel, precies en op academisch niveau. Mijn uurtarief varieert van 25 tot 40 euro per uur...

 

Portfolio

Recensie: Help, onze school is gekleurd!
Loading.

Recensie: Jongens zijn slimmer dan meisjes
Loading.

Reportage: Obama's bewonderaars hebben niets tevee
Loading.

Toneelscène: Roodkapje
Loading.

ICT: Yunits Magazine
Loading.

 

Vraag Sanne direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

1
Alle beoordelingen (1 van 1)

 

Stuur een bericht

Contactgegevens: