Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

SEO Copywriter voor Categorie en Homepagina Teksten

Geplaatst op:
25 oktober 2019 09:45
Categorie:
Marketing & Communicatie
Subcategorie:
SEO/SEA
Opdracht ID:
41187
Status:
Match!
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 50 tot 350
Locatie:
Hengelo, Overijssel

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een ervaren SEO copywriter die goede categorie teksten kan schrijven voor in ieder geval twee nieuwe websites.

Het gaat om een voor voor zorghulpmiddelen en een website voor sieraden. Voor beide websites zou ook een homepage artikel geschreven moeten worden. Hierbij leveren wij een kleine omschrijving over het onderwerp en welke keywords er gebruikt moeten worden. Dit bestaat uit een hoofd keyword, een paar bijpassende keywords en extra informatie zoals interne links als dit nodig is.

Wie zoeken we:
 • Ervaren met H1, H2 en H3 tags
 • Ervaring met het schrijven van meta descriptions, meta titles en titels
 • Kwaliteit en de hoeveelheid werk (portfolio/ ervaringen)
 • Uitmuntende Nederlandse taalbeheersing
 • Positieve en professionele houding
 • Hoge activiteit en snelle reacties om zo vertragingen te voorkomen
 • BTW-nummer is verplicht.

Technische Pré's:
 • Begrijpt de belangrijkheid van het gebruik van synoniemen
 • Begrijp de belangrijkheid van het gebruik van toepassende trefwoorden
 • Toevoegen van interne links
 • Op de hoogte zijn van keyword density en distributie

Wat bieden wij:
 • Aangeboden werk wordt gecheckt op duplicaat
 • Betaling per artikel
 • €0,04 per woord
 • Per categorie 150 tot 200 woorden
 • Per homepage artikel rond de 700 woorden

Wij zien een graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (1)

Monique Monique 26-10-2019
referentiesterren
11 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Expert in On-page SEO Optimalisatie
Beste freelancers,    Voor mijn SEO agency ben ik op zoek naar marketeers met ON-page optimalisatie ervaring. Door snelle groei is het mogelijk om structureel nieuwe opdrachten te krijgen. Het gaat om een samenwerking voor de langere termijn.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
06:25
Keyword Research voor SEO Copywriters
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een keyword researcher die voor blog artikelen een onderwerp kan bedenken met bijbehorende relevante keywords. Deze gegevens worden naar copywriters gestuurd en op basis hiervan schrijven zij hier een bijpassend blogartikel voor.    Goed om vooraf te melden; het is niet nodig om concurrentie…
28 mei
SEO voor Webshop in Luxe Interieur Accessoires
Beste freelancers,    Voor een net gelanceerde webshop in luxe interieur accessoires ben ik opzoek naar iemand die onze SEO resultaten naar het volgende niveau kan tillen.    De on page SEO is al gedaan net zoals een zoekwoorden onderzoek, maar een review en optimalisatie kan zeker geen kwaad. Verder moet vooral het off page gedeelte…
18 mei
Online Marketeer voor een Adwords Campagne
Beste freelancers,    Ik zoek een freelancer marketeer die zo nu een dan een advertentie op kan zetten voor nieuwe producten het is niet veel. Het moeten krachtige advertenties zijn. Zo heb ik nu een desinfectie zuil/paal die jij voor mij moet promoten.    Wie kan mij hierbij helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.
17 mei
SEO en Content Creation Website B2B
Beste freelancers,    Ik zoek een freelancer die mijn website kan updaten op het gebied van SEO, tevens het verzorgen van wekelijks blogs en content tbv Twitter.    Ik heb een website gericht op bedrijven waar ik mijn dienstverlening aanbied op het gebied van bedrijfsadvies, interim management en financieringen. Deze website is…
14 mei
SEO Teksten voor Website Evenementen Sector
Beste freelancers,    Wij zoeken een tekstschrijver voor het schrijven van SEO teksten van onze nieuwe website.  Het gaat om een nieuw project voor de evenementen sector; theaters en podia.    Ik zou graag een offerte ontvangen en kijk uit naar je voorstel.
13 mei
SEO en SEA Expert voor CV Installatie Bedrijf
Beste freelancers,    Wij zoeken iemand die ons gaat helpen met SEO en SEA. Wij zijn een CV installatie bedrijf in Amsterdam.    We zoeken met name iemand voor wie alle Google omgevingen geen geheimen kent. Het ligt voor de hand dat deze freelancer certificaten heeft van Google en aantoonbare succesvolle ervaring.    Ben…
13 mei