Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Matthew

Matthew Wells
Over Matthew

Engels is mijn moedertaal, maar ik heb ook een uitstekende beheersing van het Nederlands in woord en geschrift. Ik werk al geruime tijd als freelance tekstverwerker en vertaler bij een aantal bedrijven, waaronder SodaStream Global, Havas en Herôme Cosmetics. Daarnaast heb ik ook een bijdrage geleverd aan een bundel (ironically called, 'Against English: een pleidooi voor het Nederlands'*) die door de Wereldbibliotheek gepubliceerd werd.

     *I hasten to add that I am in no way "against English". In fact, I consider it a rich and wonderfully poetic language. I just happen to appreciate the charm and uniqueness of others.

Naast een grondige kennis van de Engelse grammatica heb ik ook een oog voor detail. Ik ben zeer bedreven in het vertalen van complexe teksten waar ik altijd zorg voor een idiomatisch en soepel leesbare tekst die aansluit bij zowel de wensen van de opdrachtgever als de behoeften van het doelgroep. 

Meer weten? Neem dan contact met...

 

Portfolio

Voorbeeld: creatief schrijven (NL)
Loading.

Example: Translation (EN)
Loading.

Example: Report Design
Loading.

 

Vraag Matthew direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
+447878253136